Timo Parvela: Ella ja kaverit konsertissa

Ella ja kaverit konsertissa

Osta kirja itsellesi

Ella ja kaverit ottavat suunnaksi tällä kertaa sinfoniaorkesterin konsertin. Opettaja vie lapsia sivistymään konserttiin, mutta tietäähän sen, ettei tällä porukalla mikään suju niinkuin pitäisi.

Opettaja onnistuu hukkaamaan koko luokan kaksi ja puoli A jonnekin konserttitalon kätköihin. Vain Ella on jäljellä, joten luvassa on kunnon etsintäoperaatio. Siihen saadaan avuksi niin kapellimestari kuin vahtimestarikin.

Kirjassa on mukana CD, jossa on yhdeksän Iiro Rantalan säveltämää kappaletta, jotka Helsingin kaupunginorkesteri, Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo esittävät Jaakko Kuusiston johdolla. Kirjan lopusta löytyy myös Jaani Länsiön laatimia esittelyjä sinfoniaorkesterin soittimista.

Itse tarina on totuttua kohellusta, mutta yhdeksänvuotias lukija piti suuresti ja kuunteli hyvillä mielin musiikinkin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...