Timo Parvela: Ella ja kaverit konsertissa

Ella ja kaverit konsertissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ella ja kaverit ottavat suunnaksi tällä kertaa sinfoniaorkesterin konsertin. Opettaja vie lapsia sivistymään konserttiin, mutta tietäähän sen, ettei tällä porukalla mikään suju niinkuin pitäisi.

Opettaja onnistuu hukkaamaan koko luokan kaksi ja puoli A jonnekin konserttitalon kätköihin. Vain Ella on jäljellä, joten luvassa on kunnon etsintäoperaatio. Siihen saadaan avuksi niin kapellimestari kuin vahtimestarikin.

Kirjassa on mukana CD, jossa on yhdeksän Iiro Rantalan säveltämää kappaletta, jotka Helsingin kaupunginorkesteri, Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo esittävät Jaakko Kuusiston johdolla. Kirjan lopusta löytyy myös Jaani Länsiön laatimia esittelyjä sinfoniaorkesterin soittimista.

Itse tarina on totuttua kohellusta, mutta yhdeksänvuotias lukija piti suuresti ja kuunteli hyvillä mielin musiikinkin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...