Timo Parvela: Ella ja kaverit karkaavat koulusta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uusimmassa Ella-kirjassa Ella kavereineen pääsee vihdoinkin seuraavalle luokalle. Toiselta luokalta ei kuitenkaan pääse kolmannelle, vaan kaverukset ovatkin nyt luokalla 2½ A.

Opettajan älytaululle sattumalta esiin saama selostus Kojoottikoulusta saa Ellan ja kaverit karkumatkalle: Kojoottikoulu kuulostaa paljon hauskemmalta kuin oma koulu, siellä kun luvataan lystinpitoa kellon ympäri ja karkkia sataa katosta.

Ongelmia kuitenkin seuraa. Kukaan ei tiedä, missä Kojoottikoulu on. Osoite selvitetään joulupukilta, mutta lopulta karkumatka unohtuu, kun vastaan tulee vielä jännittävämpiä seikkailuja. Mystinen taikuri hurmaa kansaa ostoskeskuksessa ja pian selviää, että taikurissa on jotain hämärää ja että kaverusten rakas Opettaja on vaarassa.

Ella on kavereineen ehdottoman lojaali Opettajaa kohtaan, joten pelastusoperaatio on järjestettävä. Opettajasta ei tosin aina tiedä, kumpi on pahempaa, uhkaava vaara vai Ellan ja kavereiden pelastusoperaatio…

Ella ja kaverit karkaavat koulusta on takuuvarmaa Ella-laatua ja huvittaa kohderyhmää todistetulla teholla: kauaa ei kahdeksanvuotias ehtinyt lukea, kun jo nauratti.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...