Timo Parvela: Ella ja kaverit karkaavat koulusta

Ella ja kaverit karkaavat koulusta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uusimmassa Ella-kirjassa Ella kavereineen pääsee vihdoinkin seuraavalle luokalle. Toiselta luokalta ei kuitenkaan pääse kolmannelle, vaan kaverukset ovatkin nyt luokalla 2½ A.

Opettajan älytaululle sattumalta esiin saama selostus Kojoottikoulusta saa Ellan ja kaverit karkumatkalle: Kojoottikoulu kuulostaa paljon hauskemmalta kuin oma koulu, siellä kun luvataan lystinpitoa kellon ympäri ja karkkia sataa katosta.

Ongelmia kuitenkin seuraa. Kukaan ei tiedä, missä Kojoottikoulu on. Osoite selvitetään joulupukilta, mutta lopulta karkumatka unohtuu, kun vastaan tulee vielä jännittävämpiä seikkailuja. Mystinen taikuri hurmaa kansaa ostoskeskuksessa ja pian selviää, että taikurissa on jotain hämärää ja että kaverusten rakas Opettaja on vaarassa.

Ella on kavereineen ehdottoman lojaali Opettajaa kohtaan, joten pelastusoperaatio on järjestettävä. Opettajasta ei tosin aina tiedä, kumpi on pahempaa, uhkaava vaara vai Ellan ja kavereiden pelastusoperaatio…

Ella ja kaverit karkaavat koulusta on takuuvarmaa Ella-laatua ja huvittaa kohderyhmää todistetulla teholla: kauaa ei kahdeksanvuotias ehtinyt lukea, kun jo nauratti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 193 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...