Timo Parvela: Ella ja kaverit matkalla jamboreelle

Ella ja kaverit matkalla jamboreelle

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hanna haluaa päästä jamboreelle. Asiassa on pieni mutka: Hanna ei kuulu partioon ja jamboree on valitettavasti vain partiolaisille. Ella ja kaverit päättävät perustaa oman partiolippukunnan. Kun Sudenpennut on jo varattu, lippukunta nimetään Opettajannuijapäiksi.

Opettajallakaan ei ole helppoa. Opettajan isä on ilmoittanut opettajan hiihtokisoihin, mikä koettelee kovasti opettajan uudenvuodenlupausta olla hermostumatta koskaan – onhan niin, että “hillitty ja arvokas käyttäytyminen tuottaa paremman lopputuloksen”.

Luvassa on totuttuun tapaan hupsuja käänteitä, kohellusta ja kärsimystä lapsikultien opettajalle. Tämä on jo 20. Ella ja kaverit -kirja ja hivenen tuntuu, että aika tuttuja ja totuttuja latuja kirja etenee.

Helppolukuinen kirja joka tapauksessa on ja varmasti lapsia viihdyttää ja naurattaa. Paljon Ella ja kaverit -kirjoja lukeneille saattaa tulla sellainen fiilis, että tämä on joskus ennenkin nähty.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...