Timo Parvela: Ella ja kaverit liemessä

Ella ja kaverit liemessä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ellan ja kaverien opettaja kärsii vatsavaivoista, joita opettajan vaimo hoitaa erikoispirtelöllä. Opettaja ei pirtelöstä kuitenkaan piittaa, vaan juottaa sen oppilailleen. Pirtelöllä on yllättävä vaikutus: se tekee lapsista neroja.

Opettaja tietysti riemastuu huomatessaan kasvattiensa olevan huippuälykkäitä, varsinkaan kun ei itse ymmärrä pirtelön ja huikeiden oppimistulosten yhteyttä. Suuri saavutus kihahtaa opettajalla päähän välittömästi ja alkaa opillisen menestyksen riemujuhla. Kuten arvata saattaa, seuraukset ovat nolot.

Ella ja kaverit liemessä on melko ohkainen kirja, vajaasta sadasta sivusta ei pitkäksi aikaa luettavaa riitä. Sikäli kirja sopii mainiosti aloittelevien lukijoiden itse luettavaksi. Iltasatuna luettuna mukana on Parvelan tapaan annos aikuishuumoria aikuista lukijaa viihdyttämässä. Hupaisa kirja, mutta ei nyt ihan Parvelan parhaimmistoa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...