Timo Parvela: Ella ja kaverit liemessä

Osta kirja itsellesi

Ellan ja kaverien opettaja kärsii vatsavaivoista, joita opettajan vaimo hoitaa erikoispirtelöllä. Opettaja ei pirtelöstä kuitenkaan piittaa, vaan juottaa sen oppilailleen. Pirtelöllä on yllättävä vaikutus: se tekee lapsista neroja.

Opettaja tietysti riemastuu huomatessaan kasvattiensa olevan huippuälykkäitä, varsinkaan kun ei itse ymmärrä pirtelön ja huikeiden oppimistulosten yhteyttä. Suuri saavutus kihahtaa opettajalla päähän välittömästi ja alkaa opillisen menestyksen riemujuhla. Kuten arvata saattaa, seuraukset ovat nolot.

Ella ja kaverit liemessä on melko ohkainen kirja, vajaasta sadasta sivusta ei pitkäksi aikaa luettavaa riitä. Sikäli kirja sopii mainiosti aloittelevien lukijoiden itse luettavaksi. Iltasatuna luettuna mukana on Parvelan tapaan annos aikuishuumoria aikuista lukijaa viihdyttämässä. Hupaisa kirja, mutta ei nyt ihan Parvelan parhaimmistoa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...