Timo Parvela: Ella ja kaverit hevosen selässä

Ella ja kaverit hevosen selässä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Viimeksi Ellan ja kavereiden opettaja oli päässyt rehtoriksi. No, se meni miten meni, ja niinhän siinä kävi, että opettaja alennettiin takaisin opettajaksi. Kamalinta tässä on uusi rehtori: opettajan isä tulee kouluun rehtoriksi korjaamaan poikansa aiheuttamia sotkuja.

Tarina sisältää myös hevosen. Tuukka ei ole koulussa, vaan kadoksissa, koska sattui nyt vähän ikäänkuin vahingossa varastamaan hevosen, tehdäkseen vaikutuksen naapurintyttöön.

Hevosjuttujen setvimisestä seuraa reippaasti hirnuntaa. Ella ja kaverit hevosen selässä on perushyvä Ella ja kaverit -kirja: ei suuria yllätyksiä, mutta toimii takuuvarmasti. Tarina on sopivan höpsö ja huumori vetoaa lapsiin.

Kirjaa lukeva aikuinenkin saa hymähdellä muutaman kerran; minua ainakin viihdyttivät kovasti kirjan lakoniset ja pidätyskyvyttömät poliisit.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...