Timo Parvela: Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Ellan ja kaverien koulussa tehdään digiloikkaa, jonka seurauksena koulukirjat korvataan tietokoneilla. Koska Ellan ja kaverien opettaja ei suhtaudu asiaan suurellakaan lämmöllä, lapsillekin muotoutuu asiasta melko erikoinen näkemys.

Niinpä lapset varustautuvat agenttivälinein ja ryhtyvät taisteluun oikeuden puolesta. Erityisenä kohteena lapsilla on asentaja, joka häärää koululla viritellen johtoja ja laitteita – hivenen kapuloita rattaissaan, kiitos kekseliäiden lapsukaisten.

Melkoiseksi farssiksi digiloikka menee, mutta lopulta asiat järjestyvät parhain päin. Parvelalta lipsahtaa lopussa hieman saarnavaihde päälle, mutta mikäpä siinä, hyvän asian puolesta.

Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa on jälleen kerran mainio Ella-kirja, joka ainakin meillä nauratti niin lapsia kuin aikuisia.

Alennuskoodilla Kirjavinkit30 saat 30 päivän ilmaisen kokeilun!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *