Timo Parvela: Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa

Osta kirja itsellesi

Ellan ja kaverien koulussa tehdään digiloikkaa, jonka seurauksena koulukirjat korvataan tietokoneilla. Koska Ellan ja kaverien opettaja ei suhtaudu asiaan suurellakaan lämmöllä, lapsillekin muotoutuu asiasta melko erikoinen näkemys.

Niinpä lapset varustautuvat agenttivälinein ja ryhtyvät taisteluun oikeuden puolesta. Erityisenä kohteena lapsilla on asentaja, joka häärää koululla viritellen johtoja ja laitteita – hivenen kapuloita rattaissaan, kiitos kekseliäiden lapsukaisten.

Melkoiseksi farssiksi digiloikka menee, mutta lopulta asiat järjestyvät parhain päin. Parvelalta lipsahtaa lopussa hieman saarnavaihde päälle, mutta mikäpä siinä, hyvän asian puolesta.

Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa on jälleen kerran mainio Ella-kirja, joka ainakin meillä nauratti niin lapsia kuin aikuisia.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...