Timo Parvela: Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa

Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ellan ja kaverien koulussa tehdään digiloikkaa, jonka seurauksena koulukirjat korvataan tietokoneilla. Koska Ellan ja kaverien opettaja ei suhtaudu asiaan suurellakaan lämmöllä, lapsillekin muotoutuu asiasta melko erikoinen näkemys.

Niinpä lapset varustautuvat agenttivälinein ja ryhtyvät taisteluun oikeuden puolesta. Erityisenä kohteena lapsilla on asentaja, joka häärää koululla viritellen johtoja ja laitteita – hivenen kapuloita rattaissaan, kiitos kekseliäiden lapsukaisten.

Melkoiseksi farssiksi digiloikka menee, mutta lopulta asiat järjestyvät parhain päin. Parvelalta lipsahtaa lopussa hieman saarnavaihde päälle, mutta mikäpä siinä, hyvän asian puolesta.

Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa on jälleen kerran mainio Ella-kirja, joka ainakin meillä nauratti niin lapsia kuin aikuisia.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...