Timo Parvela: Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen

Osta kirja itsellesi

Kas kummaa, Ellan ja kavereiden koulussa on taas vähän vaikeaa. Rahat ovat vähissä, edes joulukoristeisiin ei ole varaa. Opettaja hermoilee ja kehittelee mielikuvituksellisia suunnitelmia – koulu yhtiöitetään ja rahanteko otetaan ohjelmaan etusijalle.

Lapset alkavat ratkaista ongelmaa omalla tahollaan. Ella ja kaverit löytävät kirjastosta ihmekone Sammon rakennusohjeet ja rakentavat kultaa jauhavan myllyn – no, kyllä se nyt jotakin ainakin tuottaa, ainakin vinkeän määrän seikkailua ja kommelluksia.

Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen ei tarjoa oikeastaan mitään uutta ja ennennäkemätöntä, mutta perinteisen hilpeä koululaisfarssi tämäkin on. Sata suuritekstistä sivua tuttujen hahmojen hilpeitä kommelluksia vessahuumorilla maustettuna toimii kohderyhmään takuuvarmasti ja viihdyttää niin ääneenluettuna kuin itse tavattuna.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...