Timo Parvela: Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen

Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kas kummaa, Ellan ja kavereiden koulussa on taas vähän vaikeaa. Rahat ovat vähissä, edes joulukoristeisiin ei ole varaa. Opettaja hermoilee ja kehittelee mielikuvituksellisia suunnitelmia – koulu yhtiöitetään ja rahanteko otetaan ohjelmaan etusijalle.

Lapset alkavat ratkaista ongelmaa omalla tahollaan. Ella ja kaverit löytävät kirjastosta ihmekone Sammon rakennusohjeet ja rakentavat kultaa jauhavan myllyn – no, kyllä se nyt jotakin ainakin tuottaa, ainakin vinkeän määrän seikkailua ja kommelluksia.

Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen ei tarjoa oikeastaan mitään uutta ja ennennäkemätöntä, mutta perinteisen hilpeä koululaisfarssi tämäkin on. Sata suuritekstistä sivua tuttujen hahmojen hilpeitä kommelluksia vessahuumorilla maustettuna toimii kohderyhmään takuuvarmasti ja viihdyttää niin ääneenluettuna kuin itse tavattuna.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...