Pukeudutaan ihanasti : tarrapuuhakirja

Osta kirja itsellesi

Prinsessat, ballerinat ja lumoavat keijut, siinä tämän kirjasen hahmogalleria. Pukuleikki on valmiina alkamaan. Prinsessojen kanssa nautitaan maukkaita piknikherkkuja tyylikkäissä ulkoiluvaatteissa ja ratsastetaan täydellisillä poneilla niin ikään tyylikkäissä ratsastusvaatteissa. Ballerinat taas päästävät ennen esitystään seuraamaan hienoksi laittautumistaan pukuhuoneeseensa, kun taas esityksen jälkeen juhlitaan säväyttävissä vaatteissa ja sopivissa asusteissa. Keijulaaksossa pukeudutaan taianomaista keijujuhlaa varten ja leivotaan suloisissa leivonta-asuissa.

Tätä ja paljon paljon muuta on prinsessojen, ballerinojen ja keijujen elämä tämän tarrapuuhakirjan sivuilla. Puuhailijan tehtävänä on tarroja liimailemalla pukea hahmoja ihastuttaviin asuihin ja asusteisiin päästen näin kurkistamaan heidän säkenöiviin vaatekaappeihinsa kuin myös leikkimään ihan oikeaa muotisuunnittelijaa.

Suositella saattaa, siitä ketkä kuuluvat kohderyhmään, ei liene epäilystä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...