Pukeudutaan ihanasti : tarrapuuhakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Prinsessat, ballerinat ja lumoavat keijut, siinä tämän kirjasen hahmogalleria. Pukuleikki on valmiina alkamaan. Prinsessojen kanssa nautitaan maukkaita piknikherkkuja tyylikkäissä ulkoiluvaatteissa ja ratsastetaan täydellisillä poneilla niin ikään tyylikkäissä ratsastusvaatteissa. Ballerinat taas päästävät ennen esitystään seuraamaan hienoksi laittautumistaan pukuhuoneeseensa, kun taas esityksen jälkeen juhlitaan säväyttävissä vaatteissa ja sopivissa asusteissa. Keijulaaksossa pukeudutaan taianomaista keijujuhlaa varten ja leivotaan suloisissa leivonta-asuissa.

Tätä ja paljon paljon muuta on prinsessojen, ballerinojen ja keijujen elämä tämän tarrapuuhakirjan sivuilla. Puuhailijan tehtävänä on tarroja liimailemalla pukea hahmoja ihastuttaviin asuihin ja asusteisiin päästen näin kurkistamaan heidän säkenöiviin vaatekaappeihinsa kuin myös leikkimään ihan oikeaa muotisuunnittelijaa.

Suositella saattaa, siitä ketkä kuuluvat kohderyhmään, ei liene epäilystä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...