Prinsessat : tarrapuuhailua

Prinsessat: tarrapuuhailua

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Taas on pienille väri- ja tarrataiteilijoille tarjolla kivaa tekemistä. Tällä kertaa paketista löytyy kaksi suurta haitariaukeamaa sekä yli 300 tarraa käsittävä kokonaisuus, jossa toisella puolella väritellään ja toisella sommitellaan maisemaan tarroja. Kirja kuuluu sarjaan, jossa teemoja on tarjolla viisi: prinsessat, maatila, avaruus, menopelit ja yksisarviset, siis melko varmoja valintoja, mitä kohderyhmän tyypillisiin kiinnostuksenkohteisiin tulee.

Meillä testiin pääsi tällä kertaa Prinsessat. Ensituntuma paketista on hyvä. Kaksivuotias viihtyi tarrailun parissa melko mainiosti ja ensimmäistä kertaa hän sai itse myös irroteltua osan tarroista, kiitos pehmotarrojen. Toisen puolen väritystehtävät ovat vielä tekemättä, mutta näyttävät houkuttelevilta niin ikään.

Jos jotakin ei niin hyvää, niin kirjan suuri, liki jättiläismäinen koko. Pienen on vaikea käsitellä kirjaa ja pöydästäkin se varastaa ylettömän suuren tilan. Ei siis välttämättä lomareissulle tai ravintolaviihdykkeeksi, mutta muuten oikein kiva puuhapakkaus.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...