Menopelit : tarrapuuhailua

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Menopelit on taas hiukan erilainen puuhakirja. Sen päällimmäisenä ideana ovat kaksi suurta haitariaukeamaa, joista toinen on tarkoitus saattaa loppuun erilaisin tarroin, toinen värittämällä. Tarroja on tarjolla yhteensä yli 300, 60 niistä pehmotarroja. Värikyniä pakkaus sen sijaan ei sisällä, ne täytyy kaivaa omasta takaa.

Kuten teoksen nimikin jo kertoo, sen sivuilla puuhaillaan menopelien parissa. Haitariaukeamista toinen kuvaa kaupungin vilinää, toinen monipuolista liikennemaisemaa. Puuhailija pääsee asettelemaan tarramenopelejä niin maalle, merelle kuin ilmaankin, väriteltävää taas riittää aina rullalaudoista helikoptereihin ja moneen siitä väliltä. Kyllä näitä liimaillessa väkisinkin kulkuneuvosanasto karttuu.

Meillä kolmevuotias innostui tästä kovasti, erityisesti tarrat olivat mieleinen puuhailumuoto. Lisäplussaa itse annan moniin muihin verrattuna siitä, että ainakin pehmotarrat on mahdollista irrottaa ja sijoittaa maisemaan uudelleen. Ainoa heikompi puoli lienee haitariaukeamien suuri koko, joka estää sen parissa puuhastelun, mikäli tilaa on vain rajallisesti. Mutta kokohan tässä ideana onkin eli ravintolapöytään tai lentokoneeseen kannattaa yksinkertaisesti valita muuta ajanvietettä. Kiva puuhakirja.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...