Mauri Kunnas: Muisk! : äänekkäät tunteet & Piipaa! : meluisat menopelit

Muisk!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mauri Kunnas on niin hyvä! Ja niin ovat myös nämä kaksi pientä äänikirjaa, joissa tutkaillaan erilaisia menopelejä ja tunteillaan erilaisia tunteita.

Piipaa! Meluisat menopelit

Moniin muihin vastaaviin verrattuna Mauri Kunnas kätkee valloittavia yksityiskohtia ja hillitöntä huumoria jo näihin kaikkein pienimmille lukijoille suunnattuihin teoksiinsa. Tämä on mielestäni huippua, enkä usko että aikuisellekaan käy aika pitkäksi näitä opuksia lasten kanssa läpikäydessä. Vähän isompi lapsi löytää kirjan kuvia katsellessa kerta toisensa jälkeen jotakin uutta, kun pienempi nauttii pelkästä napin painalluksen aikaansaamasta hienosta ääniefektistä.

Kun nykyään tämäntyyppisiä kaikkein pienimmille lukijoille suunnattuja äänekkäitä katselukirjoja tuntuu olevan miltei yhtä paljon kuin niitä äänettömiä versioita, on todella varaa valita ja ainakin itse arvostaisin tämän parivaljakon korkealle.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...