Mauri Kunnas: Kling! : hauskaa joulua

Osta kirja itsellesi

Koska joulukalenteriin päästään käsiksi jo joidenkin viikkojen kuluttua, uskaltaa kai ottaa jo joulukirjatkin puheeksi, niitä kun sesonkiin tuppaa aina putkahtelemaan. Ja mikäs siinä, jouluhan on mukava teema.

Jo melko useita yksilöitä käsittävä perheen pienimmille lukijoille suunnattu Paina ja kuuntele -äänikirjasarja on jälleen kasvanut. Kling! on itselleni jo sarjan seitsemäs tuttu, mutta taitaa näitä olla jokunen enemmänkin.

Tällä kertaa kuunnellaan ja katsellaan siis jouluisia asioita, kuten pipareita, kilikelloja, lunta ja lauluja. Kuten aina ennenkin, äänet ovat laadukkaita ja ainakin meillä niitä on jaksettu kuunnella suorastaan liiankin hyvin. En ihmettelisi josko pienen tonttumme ensimmäinen kokonainen lause olisi ”Hyvää joulua!”, jota viimeisen aukeaman joulupukki meillä melko useasti toivottaa…

Kuvat ovat tietysti taattua Mauri Kunnas -laatua ja niin ikään teknisiltä ominaisuuksiltaan kirja on moitteeton. Nyt kun vastaan on tullut muutama äänikirja, joiden äänien aikaansaamiseen pienet sormet eivät olekaan olleet tarpeeksi vahvat, arvostaa suuresti myös sitä ominaisuutta, että äänet kiirivät ilmoille kevyesti ilman aikuisen apua.

Mainio kirja, hyvä jo pikkujoululahjaksikin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.