Mauri Kunnas: Kling! : hauskaa joulua

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Koska joulukalenteriin päästään käsiksi jo joidenkin viikkojen kuluttua, uskaltaa kai ottaa jo joulukirjatkin puheeksi, niitä kun sesonkiin tuppaa aina putkahtelemaan. Ja mikäs siinä, jouluhan on mukava teema.

Jo melko useita yksilöitä käsittävä perheen pienimmille lukijoille suunnattu Paina ja kuuntele -äänikirjasarja on jälleen kasvanut. Kling! on itselleni jo sarjan seitsemäs tuttu, mutta taitaa näitä olla jokunen enemmänkin.

Tällä kertaa kuunnellaan ja katsellaan siis jouluisia asioita, kuten pipareita, kilikelloja, lunta ja lauluja. Kuten aina ennenkin, äänet ovat laadukkaita ja ainakin meillä niitä on jaksettu kuunnella suorastaan liiankin hyvin. En ihmettelisi josko pienen tonttumme ensimmäinen kokonainen lause olisi ”Hyvää joulua!”, jota viimeisen aukeaman joulupukki meillä melko useasti toivottaa…

Kuvat ovat tietysti taattua Mauri Kunnas -laatua ja niin ikään teknisiltä ominaisuuksiltaan kirja on moitteeton. Nyt kun vastaan on tullut muutama äänikirja, joiden äänien aikaansaamiseen pienet sormet eivät olekaan olleet tarpeeksi vahvat, arvostaa suuresti myös sitä ominaisuutta, että äänet kiirivät ilmoille kevyesti ilman aikuisen apua.

Mainio kirja, hyvä jo pikkujoululahjaksikin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...