Mauri Kunnas: Tsirp! : kesän äänet & Tööt! : äänekkäät autot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Näihin ei vaan kyllästy! Mauri Kunnaksen kaikista pienimmille lukijoille – ja kuuntelijoille – suunnattu äänikirjasarja on taas saanut kaksi uutta jäsentä. Tsirp! esittelee Suomen kesäisiä ääniä, Tööt! ääniä, jotka kuuluvat autoista ja niiden oheistoiminnoista.

Kuten sarjan edellistenkin osien kohdalla, kiitän taas niin kuvien kuin ääntenkin laadukkuudesta. Vaikka näitä joutuisikin kuuntelemaan enemmän kuin ”laki sallii”, eivät äänet kuitenkaan rupea nyppimään ja kuvitus tottahan toki on ensiluokkaista ja hauskaa Mauri Kunnas -laatua.

Itse tykkäsin enemmän suven suloista, noin yksivuotias koekaniinini (poika, jos tällä sattuisi olemaan merkitystä) tuntui innostuvan enemmän äänekkäistä autoasioista. Joka tapauksessa sangen suositeltava teoskaksikko – jälleen kerran.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 868 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...