Mauri Kunnas: Tsirp! : kesän äänet & Tööt! : äänekkäät autot

Tsirp!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Näihin ei vaan kyllästy! Mauri Kunnaksen kaikista pienimmille lukijoille – ja kuuntelijoille – suunnattu äänikirjasarja on taas saanut kaksi uutta jäsentä. Tsirp! esittelee Suomen kesäisiä ääniä, Tööt! ääniä, jotka kuuluvat autoista ja niiden oheistoiminnoista.

Kuten sarjan edellistenkin osien kohdalla, kiitän taas niin kuvien kuin ääntenkin laadukkuudesta. Vaikka näitä joutuisikin kuuntelemaan enemmän kuin ”laki sallii”, eivät äänet kuitenkaan rupea nyppimään ja kuvitus tottahan toki on ensiluokkaista ja hauskaa Mauri Kunnas -laatua.

Itse tykkäsin enemmän suven suloista, noin yksivuotias koekaniinini (poika, jos tällä sattuisi olemaan merkitystä) tuntui innostuvan enemmän äänekkäistä autoasioista. Joka tapauksessa sangen suositeltava teoskaksikko – jälleen kerran.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...