Mauri Kunnas: Herra Hakkarainen : palapelikirja & Autot : palapelikirja

Osta kirja itsellesi

Mauri Kunnaksen runsaslukuinen tuotanto haarautuu jälleen uusille urille, palapelikirjojen pariin. Tai ainakaan itse en ole aiemmin törmännyt hänen kuvittamiinsa palapelikirjoihin, palapeleihin kyllä. Seuraava kaksikko on nelipalaisine peleineen tarkoitettu kaikista pienimmille pelaajille, niille jotka ovat siirtymässä nuppipeleistä seuraavalle tasolle.

Kirjoista toinen on omistettu yhdelle Mauri Kunnaksen mahtavimmista hahmoista, Herra Hakkaraiselle. Tällä kertaa hän kokeilee erilaisia ammatteja jaellen esimerkiksi hiukan erikoisia diagnooseja lääkärinä ja hiukan hassuja vinkkejä puutarhurina. Toisessa taas liikutaan menopelien maailmassa eli juuri siellä, missä suuri osa tuon ikäluokan pelailijoista – ainakin tarkemmin simuloimistani pojista – viihtyy muutenkin mitä parhaiten. Ja kyllä näiltäkin sivuilta H. Hakkarainen on jokaiselta bongattavissa.

Oikein kivat kirjat, joista ainakin oma testaajani sai ensikosketuksensa ”oikeisiin” palapeleihin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...