Mauri Kunnas: Herra Hakkarainen : palapelikirja & Autot : palapelikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mauri Kunnaksen runsaslukuinen tuotanto haarautuu jälleen uusille urille, palapelikirjojen pariin. Tai ainakaan itse en ole aiemmin törmännyt hänen kuvittamiinsa palapelikirjoihin, palapeleihin kyllä. Seuraava kaksikko on nelipalaisine peleineen tarkoitettu kaikista pienimmille pelaajille, niille jotka ovat siirtymässä nuppipeleistä seuraavalle tasolle.

Kirjoista toinen on omistettu yhdelle Mauri Kunnaksen mahtavimmista hahmoista, Herra Hakkaraiselle. Tällä kertaa hän kokeilee erilaisia ammatteja jaellen esimerkiksi hiukan erikoisia diagnooseja lääkärinä ja hiukan hassuja vinkkejä puutarhurina. Toisessa taas liikutaan menopelien maailmassa eli juuri siellä, missä suuri osa tuon ikäluokan pelailijoista – ainakin tarkemmin simuloimistani pojista – viihtyy muutenkin mitä parhaiten. Ja kyllä näiltäkin sivuilta H. Hakkarainen on jokaiselta bongattavissa.

Oikein kivat kirjat, joista ainakin oma testaajani sai ensikosketuksensa ”oikeisiin” palapeleihin.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...