Mauri Kunnas: Herra Hakkarainen : palapelikirja & Autot : palapelikirja

Herra Hakkarainen : Palapelikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mauri Kunnaksen runsaslukuinen tuotanto haarautuu jälleen uusille urille, palapelikirjojen pariin. Tai ainakaan itse en ole aiemmin törmännyt hänen kuvittamiinsa palapelikirjoihin, palapeleihin kyllä. Seuraava kaksikko on nelipalaisine peleineen tarkoitettu kaikista pienimmille pelaajille, niille jotka ovat siirtymässä nuppipeleistä seuraavalle tasolle.

Kirjoista toinen on omistettu yhdelle Mauri Kunnaksen mahtavimmista hahmoista, Herra Hakkaraiselle. Tällä kertaa hän kokeilee erilaisia ammatteja jaellen esimerkiksi hiukan erikoisia diagnooseja lääkärinä ja hiukan hassuja vinkkejä puutarhurina. Toisessa taas liikutaan menopelien maailmassa eli juuri siellä, missä suuri osa tuon ikäluokan pelailijoista – ainakin tarkemmin simuloimistani pojista – viihtyy muutenkin mitä parhaiten. Ja kyllä näiltäkin sivuilta H. Hakkarainen on jokaiselta bongattavissa.

Oikein kivat kirjat, joista ainakin oma testaajani sai ensikosketuksensa ”oikeisiin” palapeleihin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...