Ajoneuvot : palapelikirja

Ajoneuvot: palapelikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Palapelikirja on mielestäni kiva, kaksi itselleni mieleistä toimintamuotoa yhdistävä konsepti. (Voi, jos joku keksisi valmistaa palapelikirjan aikuisille!) Ainakin meillä myös lapset ovat viihtyneet mukavasti palapelikirjojen parissa.

Nyt tarkastelussa oleva Ajoneuvot ei tee edellä mainittuun poikkeusta. Kaksivuotias innostui tästä viisi kuusipalaista palapeliä sisältävästä kirjasta, varsinkin kun teemakin sattui olemaan mieleinen. Kirjan sivuilla päästään rakentamaan niin betonikuorma-autoa, traktoria, jäteautoa, paloautoa kuin henkilöautoakin kuvaavat palapelit. Lisäksi opitaan muutamia teemaan kuuluvia tärkeitä pikkutietoja.

Jos sitä ei oteta lukuun, että pikkupelaajan on palapelikirjoille tyypilliseen tapaan vaikea saada palat aseteltua paikoilleen, on teoksessa siis kaikki aika lailla kohdallaan. Paitsi se, että yhdelle aukeamalle on eksynyt toisista poikkeava fontti. Siis pieni miinus kauneusvirheestä, joka ei kuitenkaan kohderyhmää taida häiritä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...