Ajoneuvot : palapelikirja

Ajoneuvot: palapelikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Palapelikirja on mielestäni kiva, kaksi itselleni mieleistä toimintamuotoa yhdistävä konsepti. (Voi, jos joku keksisi valmistaa palapelikirjan aikuisille!) Ainakin meillä myös lapset ovat viihtyneet mukavasti palapelikirjojen parissa.

Nyt tarkastelussa oleva Ajoneuvot ei tee edellä mainittuun poikkeusta. Kaksivuotias innostui tästä viisi kuusipalaista palapeliä sisältävästä kirjasta, varsinkin kun teemakin sattui olemaan mieleinen. Kirjan sivuilla päästään rakentamaan niin betonikuorma-autoa, traktoria, jäteautoa, paloautoa kuin henkilöautoakin kuvaavat palapelit. Lisäksi opitaan muutamia teemaan kuuluvia tärkeitä pikkutietoja.

Jos sitä ei oteta lukuun, että pikkupelaajan on palapelikirjoille tyypilliseen tapaan vaikea saada palat aseteltua paikoilleen, on teoksessa siis kaikki aika lailla kohdallaan. Paitsi se, että yhdelle aukeamalle on eksynyt toisista poikkeava fontti. Siis pieni miinus kauneusvirheestä, joka ei kuitenkaan kohderyhmää taida häiritä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...