Puuhaa ja opi värejä

Osta kirja itsellesi

Puuhaa ja opi värejä on värikäs ”opiskelu”paketti pienille piirtäjille. Se tutustuttaa käyttäjänsä värien maailmaan monin erilaisin tavoin. Paketin sisältämä tehtäväkirja antaa puuhailun ohella ensimmäisiä eväitä väriopista kiinnostuneille kertoen lähinnä pää- ja väliväreistä, värien sävyistä sekä lämmöistä. Pienet palapelit rakentuvat eri värisiksi kulkuneuvoiksi ja kaksipuolinen juliste on toiselta puolelta suuri värityskuva. Näiden lisäksi pakettiin sisältyy kuusi pystyssä pysyvää hahmoa, jotka soveltuvat esimerkiksi julisteen päällä leikitettäviksi.

Kokonaisuutena Puuhaa ja opi värejä on ihan hauska ja uskoisin lasten viihtyvän sen parissa. Itse kuitenkin ihmettelin hiukan, kuinka sen eri osaset mahtavat soveltua ainakaan yhden lapsen käyttöön. Jos on jo siinä vaiheessa, että väriopin käsitteet alkavat olla käsitettävissä, jaksaako innostua kolmipalaisista palapeleistä tai toisinpäin? Parhaiten tämä taitaisikin soveltua perheeseen, jossa on eri ikäisiä lapsia kaksi-kolmevuotiaista alkaen.

P.S. Paketti sisältää kyllä myös neljän väriliidun paketin, mutta mikäli haluaa päästä värittelemään kunnolla, kannattaa tilalle hommata vähän laadukkaammat välineet. Näistä hiukan miinusta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...