Mauri Kunnas: Koiramäen kesä -palapelikirja & Merirosvot-palapelikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt iloitsevat palapeleistä innostuvat Mauri Kunnaksen ystävät. Kaksi uutta palapelikirjaa, Kesä ja Merirosvot, sisältävät kumpikin kolme kaksitoistapalaista peliä, toinen ihastuttavan perinteisellä kesäteemalla, toinen hiukan hurjemmilla merirosvomaisemilla. Lisää pelejä saa esiin kaksipuoliset palat kääntämällä ja näin ollen, kun kuvat ovat muutenkin kunnasmaisen pikkutarkkoja, eivät pelit ole suinkaan kaikista yksinkertaisimpia. Päinvastoin; kun palat kääntyvät helposti ylösalaisin, oli oma jo huomattavasti isompia palapelejä normaalisti pelaava kaksivuotiaani näiden kaksitoistapalaisten kanssa ensialkuun melko lailla pulassa.

Tekstiä kirjoissa on vain muutaman lauseen verran eli tarinoiden takia niitä ei kannata hankkia, mutta kuten sanottua palapeleinä ne toimivat mainiosti.

Kuten Kunnasta nyt yleisesti ottaen aina, suositan ilman muuta näitäkin! Ja jos nämä tuntuvat vielä haastavan turhan paljon, kannattaa aloitella vaikka aiemmin ilmestyneiden nelipalaisten Kunnas -palapelikirjojen parissa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...