Mauri Kunnas: Koiramäen kesä -palapelikirja & Merirosvot-palapelikirja

Osta kirja itsellesi

Nyt iloitsevat palapeleistä innostuvat Mauri Kunnaksen ystävät. Kaksi uutta palapelikirjaa, Kesä ja Merirosvot, sisältävät kumpikin kolme kaksitoistapalaista peliä, toinen ihastuttavan perinteisellä kesäteemalla, toinen hiukan hurjemmilla merirosvomaisemilla. Lisää pelejä saa esiin kaksipuoliset palat kääntämällä ja näin ollen, kun kuvat ovat muutenkin kunnasmaisen pikkutarkkoja, eivät pelit ole suinkaan kaikista yksinkertaisimpia. Päinvastoin; kun palat kääntyvät helposti ylösalaisin, oli oma jo huomattavasti isompia palapelejä normaalisti pelaava kaksivuotiaani näiden kaksitoistapalaisten kanssa ensialkuun melko lailla pulassa.

Tekstiä kirjoissa on vain muutaman lauseen verran eli tarinoiden takia niitä ei kannata hankkia, mutta kuten sanottua palapeleinä ne toimivat mainiosti.

Kuten Kunnasta nyt yleisesti ottaen aina, suositan ilman muuta näitäkin! Ja jos nämä tuntuvat vielä haastavan turhan paljon, kannattaa aloitella vaikka aiemmin ilmestyneiden nelipalaisten Kunnas -palapelikirjojen parissa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...