Pipsa Possun ketjupalapelikirja

Pipsa Possun ketjupalapelikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possun ketjupalapelikirja on aika kiva opus pienille palapelinrakentelijoille. Samalla, kun kädet saavat askaroida pelien parissa, kirjan tekstit tutustuttavat Pipsa Possuun ja hänen perheeseensä. Jokaiselta aukeamalta voi opiskella tärkeitä Possun perheeseen liittyviä faktoja, jotka tosin suurimmalle osalle Pipsa-faneista lienevät melko lailla pässinlihaa. No, tuo lienee sivuseikka.

Kun sitten on opittu, että Jyri kuljettaa parasta ystäväänsä Herra Dinosaurusta aina mukanaan, Isä Possu nauraa paljon ja on huonolla tuulella vain silloin, kun ei löydä silmälasejaan ja että Mummi ja Ukki Possulla on lemmikkipapukaija nimeltä Polli, on aika osallistua pieneen tietovisaan, jonka kysymykset vastauksineen löytyvät niin ikään kirjan sivuilta.

Teoksen pääasia, palapelit, ovat nekin varmasti pientä Pipsan ystävää miellyttäviä. Jokaiselle aukeamalle on upotettu yksi kuusipalainen palapeli. Näin ollen pelit ovat melko helppoja, mutta lisää haastetta niihin tuo mahdollisuus yhdistää kaikki kirjan sisältämät viisi palapeliä toisiinsa. Näin syntyy 30-palainen ketjupalapeli, joka tarjoilee tekijälleen jo huomattavasti enemmän pähkäiltävää.

Siis kaikin puolin toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa palapelailun iloa tavallista laajemmalla taitoskaalalla.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...