Pipsa Possun ketjupalapelikirja

Pipsa Possun ketjupalapelikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possun ketjupalapelikirja on aika kiva opus pienille palapelinrakentelijoille. Samalla, kun kädet saavat askaroida pelien parissa, kirjan tekstit tutustuttavat Pipsa Possuun ja hänen perheeseensä. Jokaiselta aukeamalta voi opiskella tärkeitä Possun perheeseen liittyviä faktoja, jotka tosin suurimmalle osalle Pipsa-faneista lienevät melko lailla pässinlihaa. No, tuo lienee sivuseikka.

Kun sitten on opittu, että Jyri kuljettaa parasta ystäväänsä Herra Dinosaurusta aina mukanaan, Isä Possu nauraa paljon ja on huonolla tuulella vain silloin, kun ei löydä silmälasejaan ja että Mummi ja Ukki Possulla on lemmikkipapukaija nimeltä Polli, on aika osallistua pieneen tietovisaan, jonka kysymykset vastauksineen löytyvät niin ikään kirjan sivuilta.

Teoksen pääasia, palapelit, ovat nekin varmasti pientä Pipsan ystävää miellyttäviä. Jokaiselle aukeamalle on upotettu yksi kuusipalainen palapeli. Näin ollen pelit ovat melko helppoja, mutta lisää haastetta niihin tuo mahdollisuus yhdistää kaikki kirjan sisältämät viisi palapeliä toisiinsa. Näin syntyy 30-palainen ketjupalapeli, joka tarjoilee tekijälleen jo huomattavasti enemmän pähkäiltävää.

Siis kaikin puolin toimiva kokonaisuus, joka tarjoaa palapelailun iloa tavallista laajemmalla taitoskaalalla.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...