Pipsan poppoo

Pipsan poppoo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possulla on paljon ystäviä. Pipsa tykkää ystävistään hurjan paljon ja on onnellinen, että he käyvät hänen kanssaan samaa päiväkotia. Päiväkodissa parhaita ovat aamut, joina siellä jaetaan herkkuaamiaista. Silloin Pipsa menee aikaisin.

Pipsan poppoo on kiva kirja Pipsalle tärkeästä asiasta, hänen ystävistään. Niin kuin ystävät ovat erilaisia myös heidän kanssaan tehtävät asiat poikkeavat suuresti toisistaan. Parhaan ystävänsä Lotta Lampaan kanssa Pipsa leikkii mielikuvitusleikkejä, Kerkko Koira ja Pipsa taas tykkäävät roolivaateleikeistä. Pedro Poni on ystävä, joka saa Pipsan nauramaan, Rebekka Kanin kanssa yhteinen rakkauden kohde ovat pienet ihastuttavat eläimet ja Hanna Hiiri, Pipsan uusin ystävä, tykkää Pipsan tapaan musiikista ja musisoinnista. Kimmo Kirahvi on tottahan toki ystävistä pisin.

Meillä Pipsan poppoo singahti heti paikalla Pipsa-kirjoille tyypilliseen tapaan luetuimpien kirjojen listalle. Edes se, että pahvisivuinen kirja on selvästi suunnattu hieman nuoremmille lukijoille ei kohta kolmevuotiasta tuntuisi haittaavan, vaan kirjaa luetaan yhä viikkojen jälkeen aktiivisesti lähes päivittäin. Itse taas tykkään siitä, että kirjasta puuttuvat Pipsa-kirjoille ominaiset ääni- ja muut vastaavat ”erikoisefektit”.

Siis yksimielinen suosituksemme.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...