Pipsa Possu : Pieni tarinalaatikko

Pieni tarinalaatikko

Osta kirja itsellesi

Oi, mikä innostuksen aalto hyökyykään huoneeseen kaksivuotiaan Pipsa Possu -fanimme saadessaan hyppysiinsä taas jotakin uutta Pipsa-materiaa. Ja sitähän tällä hetkellä riittää, kun liki kaksi vuosikymmentä röhkinyt brittiläinen possuperhe päätyi viime vuonna yrityskauppojen myötä osaksi yhdysvaltalaista lelu- ja pelijätti Hasbroa.

Alun perin animaatiosarjaksi luotu Pipsa Possu toimii kirjanakin hyvin. No, se kuinka kirjoja nämä nyt oikeasti ovat, vaihtelee paljon, mutta pääasia tietysti on, että luettavaa on edes jonkin verran. Kuten tässä Pienessä tarinalaatikossa, joka nimensä mukaisesti koostuu leikkilaatikosta sekä sen sisältä löytyvistä neljästä leluhahmosta ja pienestä 12-sivuisesta kirjasta Pipsa Possun sadepäivä.

Pipsa Possun sadepäivä on tyypillinen Pipsa-tarina. Ensin on hiukan tylsää, sitten keksitään jotakin hauskaa ja lopulta päädytään vielä tekemään sitä kaikista parasta, hyppimään kuralätäköissä.

Kuten sanottua Pipsa Possu saa meillä aina hihkuvan vastaanoton. Tällä kertaa päätin pitkittää onnea ja antaa laatikon osat pikkulukijalle yksi kerrallaan. Jo pelkkä tyhjä laatikko riitti hyvin viihdyttäjäksi, kirjaa olemme totuttuun tapaan lukeneet paljon ja leluhahmot odottelevat toistaiseksi piilopaikassaan – ne kun ovat juuri sopivan kokoisia yllätyksiä joulukalenteriin.

Minä ja tyttäreni siis suosittelemme.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...