Pipsa Possu : Pieni tarinalaatikko

Pieni tarinalaatikko

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Oi, mikä innostuksen aalto hyökyykään huoneeseen kaksivuotiaan Pipsa Possu -fanimme saadessaan hyppysiinsä taas jotakin uutta Pipsa-materiaa. Ja sitähän tällä hetkellä riittää, kun liki kaksi vuosikymmentä röhkinyt brittiläinen possuperhe päätyi viime vuonna yrityskauppojen myötä osaksi yhdysvaltalaista lelu- ja pelijätti Hasbroa.

Alun perin animaatiosarjaksi luotu Pipsa Possu toimii kirjanakin hyvin. No, se kuinka kirjoja nämä nyt oikeasti ovat, vaihtelee paljon, mutta pääasia tietysti on, että luettavaa on edes jonkin verran. Kuten tässä Pienessä tarinalaatikossa, joka nimensä mukaisesti koostuu leikkilaatikosta sekä sen sisältä löytyvistä neljästä leluhahmosta ja pienestä 12-sivuisesta kirjasta Pipsa Possun sadepäivä.

Pipsa Possun sadepäivä on tyypillinen Pipsa-tarina. Ensin on hiukan tylsää, sitten keksitään jotakin hauskaa ja lopulta päädytään vielä tekemään sitä kaikista parasta, hyppimään kuralätäköissä.

Kuten sanottua Pipsa Possu saa meillä aina hihkuvan vastaanoton. Tällä kertaa päätin pitkittää onnea ja antaa laatikon osat pikkulukijalle yksi kerrallaan. Jo pelkkä tyhjä laatikko riitti hyvin viihdyttäjäksi, kirjaa olemme totuttuun tapaan lukeneet paljon ja leluhahmot odottelevat toistaiseksi piilopaikassaan – ne kun ovat juuri sopivan kokoisia yllätyksiä joulukalenteriin.

Minä ja tyttäreni siis suosittelemme.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...