Pipsa Possu : Lue ja leiki -laatikko

Pipsa Possu : lue ja leiki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Yksi kuopuksemme ehdottomia suosikkeja, Pipsa Possu, on jälleen päässyt osaksi leikillistä (kirja)formaattia. Lue ja leiki -laatikko sisältää pahvisivuisen satukirjan, kymmenen leluhahmoa ja leikkimaton. Siis aika lailla täyskymppi kolmevuotiaalle fanille, joka innostuu vähintäänkin paljon kaikenlaisista pikkuleluista ja tykkää niin ikään lukemisesta.

Siitä, kuinka paljon tätä nyt voidaan pitää ihan oikeana kirjana, voidaan tietysti olla montaa mieltä, mutta mikäli leikkimiseltä malttaa, löytyy tästä reilut kymmenen sivua katseltavaa ja kuunneltavaa. Pipsa-kirjoille melko tyypilliseen tapaan kirja keskittyy esittelemään Pipsalle tärkeitä hahmoja, hänen perhettään ja ystäviään sekä asioita, joita he tykkäävät yhdessä tehdä. Lopuksi tietysti kerrataan, että hauskinta on hyppiä kuralätäköissä – ihan kaikkien mielestä.

Mitä suurikokoiseen leikkimattoon tulee, se ei suoraan sanottuna lukeudu henkilökohtaisiin suosikkeihini ja tuntuu vähän siltä, että laatikon pääasiallinen käyttäjä pärjäisi niin ikään ilman. Muuten kyseessä on kuitenkin vallan suositeltava kokonaisuus, josta tuntuisi riittävän iloa pitkään. Pikkuhahmot ovat muuten siitäkin hyvä juttu, että ne kulkevat helposti mukana ja tuovat näin mieluista seuraa, jos tylsistyminen uhkaa iskeä esimerkiksi ravintolassa tai bussissa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...