Pipsa Possu ja kadonnut yksisarvinen

Pipsa Possu ja kadonnut yksisarvinen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possu on pulassa! On käynyt nimittäin niin, että hänen ihmeellinen yksisarvisensa on kadonnut. Onneksi Pipsa saa Isästä kaverin ja yhdessä he lähtevät yksisarvisen etsintäretkelle. Ihan ensin tutkitaan lelukaappi, sitten lähdetään satulinnalle, rannalle ja vielä sateenkaaren päähän. Yksisarvisesta ei kuitenkaan näy jälkeäkään! Kun toivo löytymisestä on jo valumassa hukkaan, paikalle saapuu Ukki Possu tuoden mukanaan iloisen yllätyksen.

Pipsa Possu ja kadonnut yksisarvinen on kaksivuotiaan Pipsa-fanin unelmakirja: luukkuja, kimallusta ja tietysti Pipsa, siis aika mainio kokonaisuus. Tätä voin ehdoitta suositella kohderyhmälle, jo ihan pienillekin lukijoille, sillä kirjan paksut sivut kestävät hyvin hieman kovakouraisempaakin tutkiskelua.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...