Yksisarvinen : ripaus taikaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä sateenkaaren väreissä hehkuva pieni kirja houkuttelee puolitoistavuotiasta kuin hunaja kärpäsiä.

Arvi on yksisarvinen, jonka pääasiallisena toimenkuvana on säkenöidä ympärilleen päivänpaistetta ja valoa sekä tietysti taikapölyä. Kun Arvi tulee paikalle väistyvät sadepilvet ja keijun olo kohenee, yksisarvisparven ympärillä tuntuisi leijailevan vain ja ainoastaan positiivista energiaa.

Kirjan neljä aukeamaa sekä kansi käsittävät kukin sorminäppäryysharjoituksen, kun pieni lukija pääsee milloin pyörittämään, milloin vetämään ja milloin liikuttamaan sivuille sijoitettuja liikkuvia osia. Ihan helppo niiden kanssa ei ole operoida ja ainakin omalta pikkulukijaltani vaadittiin paljon sinnikkyyttä, ennen kuin osaset vihdoin lähtivät liikkumaan. Sivut ovat pahvisia, mutta joka tapauksessa uskallan epäillä liikuteltavien osien kovinkaan pitkäikäistä kestävyyttä, ainakin jos lapsi lueskelee kirjaa itsekseen.

Teoksen kaiken kaikkinen karkkisuus on itselleni ehkäpä hieman liikaa, mutta se on varmasti tarkoituskin, iskeä täyslaidallinen siirappia pienten ihmisten näkökenttään. Ja mikäs siinä – jos se kerran toimii.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...