Mark Janssen: Ottaisin yhden yksisarvisen, kiitos!

Ottaisin yhden yksisarvisen, kiitos!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ottaisin yhden yksisarvisen, kiitos! on Mark Janssenin kirjoittama ja kuvittama Kumma-kustantamon satukirjauutuus. Janssen on tehnyt mittavan uran kuvittajana ja kirjailijana. Suomeksi häneltä on aiemmin julkaistu viisi muutakin kuvakirjaa. Janssenin kuvakirjoille ominaista ovat vaikuttava kuvitus, jossa usein korostuu hahmojen ylisuuret mittasuhteet.

Ottaisin yhden yksisarvisen, kiitos! alkaa kun Dani rikkoo säästöpossunsa ja laskee sen sisältämät rahat. Kymmenen kolikkoa saa hänet innostumaan, sillä kun varmaan saisi yksisarvisen. Danin ystävät eivät yksisarvisiin usko, eivätkä vakuutu, vaikka Dani kuinka kertoo mahtavia seikkailuja, joita yksisarvisen kanssa aikoo tehdä.

Kirjan juoni ei ole päätä huimaavan monimutkainen: Dani ainoastaan haaveilee yksisarvisesta ja lähtee sitten ostamaan sellaista. Yksinkertaisuus ei ole kuitenkaan tässä tapauksessa heikkous, sillä Janssenin taide on todella valloittavaa.

Ottaisin yhden yksisarvisen, kiitos! on hauskin kuvakirja, jonka olen hetkeen lukenut. Se on hieno teos, jossa on kiva tarina ja hieno kuvitus. Päähenkilön haaveilua yksisarvisen perään on helppo ymmärtää, sillä yksisarvisen tarjoamat seikkailut ovat varsin vetovoimaisia. Pari kertaa tämän lukeneena tulee itsellekin mieleen, että yksisarvinen olisi itsellekin kiva. Kunpa vain tietäisi mistä sellaisen saisi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...