Pipsa Possu ja metakkaa maantiellä : äänekäs autokirja

Pipsa Possu ja metakkaa maantiellä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possu perheineen on lähdössä eväsretkelle maaseudun helmaan. Pipsa odottaa retkeä innoissaan, Jyri-veli sen sijaan nyrpistää ajatukselle kärsäänsä; leikkiminen kotona olisi paljon mukavampaa. Retkelle kuitenkin lähdetään, perheen meluisalla, punaisella autolla ja pian Jyrikin jo kikattaa takapenkillä. Hän pitää autoista.

Mutta, mutta, eväspaikalle pääseminen ei käykään niin helposti, matkalle tulee mutka jos toinenkin. Ensin joudutaan ruuhkaan, sitten kaivuutöiden keskelle. Seuraavaksi päädytään seuraamaan palonsammutusoperaatiota ja lopulta on odoteltava ohittavaa junaa. Huh, mitä metakkaa! Taitaakin käydä niin, että retkeä vastustanut Jyri, nauttiikin siitä lopulta eniten.

Pipsa Possu ja metakkaa maantiellä on hyvin perinteinen äänikirja, jossa ääneen pääsevät erilaiset ajoneuvot. Itse ehkä olen nauttinut enemmän viime aikoina kohtaamistani hieman moderneimmista äänikirjoista, joissa äänten kirjo on ollut tämän kirjan metakkaa monipuolisempaa, mutta aivan varmasti pienet autoilijat pitävät tästäkin. Ne kaikista pienimmät luultavasti jopa enemmän. Tukevat kartonkilehdet tekevät opuksesta sopivan kovakouraisempiinkin lukuhetkiin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...