Pipsa Possu ja metakkaa maantiellä : äänekäs autokirja

Osta kirja itsellesi

Pipsa Possu perheineen on lähdössä eväsretkelle maaseudun helmaan. Pipsa odottaa retkeä innoissaan, Jyri-veli sen sijaan nyrpistää ajatukselle kärsäänsä; leikkiminen kotona olisi paljon mukavampaa. Retkelle kuitenkin lähdetään, perheen meluisalla, punaisella autolla ja pian Jyrikin jo kikattaa takapenkillä. Hän pitää autoista.

Mutta, mutta, eväspaikalle pääseminen ei käykään niin helposti, matkalle tulee mutka jos toinenkin. Ensin joudutaan ruuhkaan, sitten kaivuutöiden keskelle. Seuraavaksi päädytään seuraamaan palonsammutusoperaatiota ja lopulta on odoteltava ohittavaa junaa. Huh, mitä metakkaa! Taitaakin käydä niin, että retkeä vastustanut Jyri, nauttiikin siitä lopulta eniten.

Pipsa Possu ja metakkaa maantiellä on hyvin perinteinen äänikirja, jossa ääneen pääsevät erilaiset ajoneuvot. Itse ehkä olen nauttinut enemmän viime aikoina kohtaamistani hieman moderneimmista äänikirjoista, joissa äänten kirjo on ollut tämän kirjan metakkaa monipuolisempaa, mutta aivan varmasti pienet autoilijat pitävät tästäkin. Ne kaikista pienimmät luultavasti jopa enemmän. Tukevat kartonkilehdet tekevät opuksesta sopivan kovakouraisempiinkin lukuhetkiin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...