Paljon onnea, toivoo Pipsa!

Paljon onnea, toivoo Pipsa!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uusin tulokas taaperomme suosikkikirjojen hyllyssä on ilman muuta tämä kynttiläteemainen Pipsa Possu. Pikkulukijamme, joka jostakin syystä on aina ollut aivan erityisen innostunut kynttilöistä oli aivan riemuissaan tämän kirjan avattuaan.

Pipsa, Jyri ja Isä Possu ovat päättäneet ilahduttaa Äiti Possua tämän synty­mä­päivänä leipomalla hänelle kakun. Tähän asti kaikki onkin tietääksemme sujunut ongelmitta ja enää olisi jäljellä kakun tarjoilu sankarille. Isä Possu sytyttää kynttilät ja seurue valmistautuu kuljettamaan kakun olohuoneeseen. Mutta sitten: kakkukynttilät sammuvat kerta toisensa jälkeen ja Isä Possun on sytytettävä ne uudestaan ja uudestaan, yhteensä viisi kertaa. Lopulta kaikki on kuitenkin hyvin ja onnellinen Äiti Possu saa kakkunsa kynttilöineen.

Paljon onnea, toivoo Pipsa! on tavallisesta äänikirjasta poikkeavaa aktivointia sisältävä kirja. Siinä napin painallus sytyttää kynttilät ja aloittaa tutun syntymäpäivälaulun, puhallus taas sammuttaa ne.

Kuten sanottua, meillä taapero oli tästä innoissaan, uskaltaisin siis suositella muillekin. Mikään hirvittävän monipuolinen tämä kirja ei tosin ole, mutta mikäli teema kiinnostaa, toimii oikein hyvin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...