Paljon onnea, toivoo Pipsa!

Osta kirja itsellesi

Uusin tulokas taaperomme suosikkikirjojen hyllyssä on ilman muuta tämä kynttiläteemainen Pipsa Possu. Pikkulukijamme, joka jostakin syystä on aina ollut aivan erityisen innostunut kynttilöistä oli aivan riemuissaan tämän kirjan avattuaan.

Pipsa, Jyri ja Isä Possu ovat päättäneet ilahduttaa Äiti Possua tämän syntymäpäivänä leipomalla hänelle kakun. Tähän asti kaikki onkin tietääksemme sujunut ongelmitta ja enää olisi jäljellä kakun tarjoilu sankarille. Isä Possu sytyttää kynttilät ja seurue valmistautuu kuljettamaan kakun olohuoneeseen. Mutta sitten: kakkukynttilät sammuvat kerta toisensa jälkeen ja Isä Possun on sytytettävä ne uudestaan ja uudestaan, yhteensä viisi kertaa. Lopulta kaikki on kuitenkin hyvin ja onnellinen Äiti Possu saa kakkunsa kynttilöineen.

Paljon onnea, toivoo Pipsa! on tavallisesta äänikirjasta poikkeavaa aktivointia sisältävä kirja. Siinä napin painallus sytyttää kynttilät ja aloittaa tutun syntymäpäivälaulun, puhallus taas sammuttaa ne.

Kuten sanottua, meillä taapero oli tästä innoissaan, uskaltaisin siis suositella muillekin. Mikään hirvittävän monipuolinen tämä kirja ei tosin ole, mutta mikäli teema kiinnostaa, toimii oikein hyvin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...