Pipsa Possu ja yön olennot

Osta kirja itsellesi

Animaatiohahmona tunnetuksi tullut brittiläinen Pipsa Possu seikkailee näinä päivinä yhä enenevässä määrin myös kirjoissa. Itselläni ei kokemusta animaatiosarjasta ole, mutta ainakin näin kirjaversioina Pipsat tuntuvat ihan näppäriltä.

Tällä kertaa Pipsa on yökylässä veljensä Jyrin kanssa Mummi ja Ukki Possun luona. Illan ja pimeän tultua lapset lähtevät yhdessä Ukin kanssa tutkailemaan yöllisiä olentoja, toisin sanoen eläimiä yöpuuhissaan.

Possujoukkion yöretki tekee siis hämäränaikaa tunnetuksi. Kohderyhmänä tälle teokselle ovat toiseksi pienimmät lukijat, sellaiset parivuotiaat pehmo- ja paksulehtisten kirjojen ajan ohittaneet lukutoukkien taimenet. Kyseessä on luukkukirja, jossa kurkistelujen kohteena ovat juuri nuo eläimet, enemmän ja vähemmän erikoiset yön otukset.

Siis suosittelen! Mukava yllätysretki possuperheen parissa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...