Pipsa Possu ja yön olennot

Pipsa Possu ja yön olennot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Animaatiohahmona tunnetuksi tullut brittiläinen Pipsa Possu seikkailee näinä päivinä yhä enenevässä määrin myös kirjoissa. Itselläni ei kokemusta animaatiosarjasta ole, mutta ainakin näin kirjaversioina Pipsat tuntuvat ihan näppäriltä.

Tällä kertaa Pipsa on yökylässä veljensä Jyrin kanssa Mummi ja Ukki Possun luona. Illan ja pimeän tultua lapset lähtevät yhdessä Ukin kanssa tutkailemaan yöllisiä olentoja, toisin sanoen eläimiä yöpuuhissaan.

Possujoukkion yöretki tekee siis hämäränaikaa tunnetuksi. Kohderyhmänä tälle teokselle ovat toiseksi pienimmät lukijat, sellaiset parivuotiaat pehmo- ja paksulehtisten kirjojen ajan ohittaneet lukutoukkien taimenet. Kyseessä on luukkukirja, jossa kurkistelujen kohteena ovat juuri nuo eläimet, enemmän ja vähemmän erikoiset yön otukset.

Siis suosittelen! Mukava yllätysretki possuperheen parissa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...