Ryhmä Hau ketjupalapelikirja : Tervetuloa Jännälahteen!

Tervetuloa Jännälahteen!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Äskettäin arvioimani Pipsa Possun ketjupalapelikirja saa kaltaisensa kumppanin samaa kaavaa noudattelevasta Tervetuloa Jännälahteen! -kirjasta. Nyt hemmotellaan palapeleistä innostuvia Ryhmä Hau -faneja.
Tälläkin kertaa tehdään ensin viisi pientä, kuusipalaista palapeliä ja sen jälkeen yhdistetään ne isommaksi 30-palaiseksi kokonaisuudeksi.

Aukeamien pienet tarinat kuvaavat pentuja tyypillisissä päiväpuuhissaan, pelastustehtävissä, leikeissä ja kilpailuissa, lopulta palataan väsyneinä vahtitornille nukkumaan. Pennut ovat jälleen tehneet hienoa työtä, mikä taitaakin olla itsestäänselvyys, kun Ryhmä Hausta puhutaan. ”Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä.” kuten ryhmän tuntevat toki tietävätkin. Kirja vilisee muutenkin sarjasta tuttuja lausahduksia, joita ainakin meillä viljellään yhtenään. Tuttua ja turvallista.

Kohta kolmevuotias suurin tuntemani Ryhmä Hau -fani oli tästä kirjasta luonnollisesti innoissaan. Se, että palapelit ovat niin ikään lähellä sydäntä, ei tee kirjasta ainakaan vähemmän suosittua, mutta uskoisin sen innostavan palapelaamisen pariin vähän vähemmänkin innokkaan palapelailijan.

Meiltä suositus.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...