Ryhmä Hau kirjaämpäri

Ryhmä Hau kirjaämpäri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ryhmä Hau -kirjoilla ja muulla tilpehöörillä täytetty ämpäri tuotti ainakin meillä pieneen kokoonsa nähden suhteellisen paljon hyvää. Näillä välineillä tarmokkaasti asiaa vastustanut juuri kolme vuotta täyttänyt Ryhmä Hau -fani nimittäin opetettiin potalle. Ämpärin sisältämää kahdeksaa pikkukirjaa luettiin vain potalla istuessa, tarra ansaittiin, mikäli potasta löytyi yrityksen jälkeen tuotosta ja puuhakirjankin parissa puuhasteltiin ensialkuun vain pottatouhujen lomassa.

Totta puhuakseni oma ensivaikutelmani kyseisestä setistä oli hieman ristiriitainen. Kuinka sama puuhastelija viihtyisi niin tehtäväkirjan kuin pahvisivuisten ensikirjoilta vaikuttavien pikkukirjojen parissa, eikö näillä kohderyhmä olisi melko erilainen? Mutta ei, todistetusti olin väärässä. Kolmevuotias ei pitänyt kirjoja liian lapsellisina, ei tehtäväkirjaa liian haastavana ja tarrat tietysti olivat huippujuttu.

Näin ollen kyseessä on siis toimiva setti, josta riittää ajanvietettä ja iloa ainakin jokaiselle pentufanille. Näiden avulla voi muuten kivasti koukuttaa pikkusisaruksenkin tulevaksi Ryhmä Hau -ihailijaksi, kun pikkuruiset kirjat istuvat mukavasti jo ihan pienenkin lukijan käsiin ja paksut sivut kestävät kovempaakin käsittelyä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...