Paula Nivukoski: Onnelliset aakkoset : tarrapuuhakirja

Onnelliset aakkoset : tarrapuuhakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuutarhasta muumi poimii
vierasperäisen kirjaimen kuin omenan.
Kääntelee kummallista Q:ta tassussaan, kuunmallista.
Muoto kuin muumilla ja pikkuinen häntä.

Onnelliset aakkoset, Paula Nivukoski

Onnelliset aakkoset : tarrapuuhakirja perustuu tietysti Paula Nivukosken vuonna 2021 ilmestyneeseen ihastuttavaan kirjaan Onnelliset aakkoset.

Onnelliset aakkoset on kiva puuhakirja. Aikuisen näkökulmasta siinä ilostuttavat erityisesti jokaiselta aukeamalta löytyvät Nivukosken kirjasta tutut sanaleikit. Tuntuu, että tähän kirjaan on panostettu vähän tavanomaista tehtäväkirjaa enemmän.

Kirjan tehtävät ovat pitkälti helppoja kirjaintehtäviä. Suurimmasta osasta selviää ilman lukutaitoa, joitakin hankalampia – ja tietysti tehtävänantoja – lukutaidottoman on tutkittava avustajan kanssa.

Kirjaimista, muumeista ja tarroista innostuvat tykkäävät tästä takuulla. Kannattaa muuten Onnellisten aakkosten lisäksi ilman muuta tutustua myös Nivukosken Onnellisiin sanamatkoihin, mikäli se vielä on tekemättä. Tällaista sanaleikkiä jokaisen lapsen – ja aikuisen – pitäisi saada kuulla päivittäin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...