Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun oudot aakkoset

Osta kirja itsellesi

Uusi Tatu ja Patu -kirja on aina tapaus. Tatun ja Patun Suomi oli todella hieno kirja ja Oudot aakkoset jatkaa samaa huipputasoa. Outolan veljesten aapiskirja on kaikkea muuta kuin tavanomainen, kuten odottaa voi.

Kirjan juonena pojat muistelevat vintiltä löytyvien valokuvien avulla menneitä — aamiaisaikaa, Barbadoksen matkaa, curling-kerhon diskoa, Esikko-vierailua ja niin edelleen. Kirja pursuaa viittauksia aikaisempiin kirjoihin ja on täynnä todella kekseliäitä pieniä yksityiskohtia. Kuten ennenkin, aikuisella lukijalla on hirmuisen hauskaa kirjan parissa ja lapsetkin kyllä viihtyvät.

Opettavainen kirja sisältää paljon nokkelia juttuja ja hauskaa viihdettä. Sivuilla seikkailee muun muassa Aapiskökkö, jolla on opettavaista asiaa. Haasteita hakevat voivat etsiä sivuilta vaikkapa erästä juankoskelaista muusikkoa,Tatun ja Patun tekijöitä ja voimailevia vesikirppuja…

Jälleen mainio teos, siis. Aakkoskirja oli välitön menestys ja nyt kolmevuotiaaksi ehtinyt pikkulukijakin oli kirjasta aivan innoissaan ja halusi lukea kirjaa kerta toisensa jälkeen. Varma hitti, mutta eipä Tatua ja Patua taida juuri tarvita suositella kenellekään, kirjojen nerokkuus lienee jo varsin hyvin yleisessä tiedossa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...