Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun kummat keksinnöt kautta aikojen

Tatun ja Patun kummat keksinnöt kautta aikojen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tatu ja Patu ovat palanneet kummallisten keksintöjen pariin. Aikaisempi Tatun ja Patun oudot kojeet esitteli mitä ihmeellisempiä kojeita ja laitteita. Tatun ja Patun kummat keksinnöt kautta aikojen perustuu samaan ideaan, mutta tällä kertaa näkökulma on historiallinen.

Outolan pojat kulkevat läpi aikakausien – kivikausi, muinainen Egypti, antiikin Rooma, keskiaika ja niin edelleen, aina nykyaikaan ja jopa tulevaisuuteen asti – esitellen, mitä kaikkea outolalaisella ajattelulla olisi saatu keksittyä kullakin aikakaudella. Siinä sivussa sitten lukija oppii jotain siitä, mitä kyseisellä aika­kaudella ihan oikeasti keksittiin.

Kirja on siis kevyesti opettavainen, mutta myös kekseliäs ja hauska. Hyvin kirjoitettu ja hyvin piirretty kirja naurattaa niin lapsia kuin aikuisiakin ja rik­kaista, yksityiskohtaisista kuvista riittää löydettävää pitkäksi aikaa. Kummat keksinnöt kautta aikojen on tuttua Tatu ja Patu -laatua alusta loppuun.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...