Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun Suomi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mauri Kunnas, kohtaa voittajasi. Uusin Tatu ja Patu -kirja on yksinkertaisesti fantastinen. Opettavainen ja kattava Suomi-katsaus on yhtä aikaa moderni ja perinteikäs. Selkeä, hauska kuvitus pursuaa pieniä humoristisia yksityiskohtia, tarkoille pikkusilmille riittää katseltavaa.

Meillä muksu on vielä liian pieni Tatulle ja Patulle, mutta isä ja äiti haalivat kaikki kirjat hyllyyn jo omaksi ilokseen. Aikuisillekin on melkoista hupia etsiä kuvista tonttuja ja Suomi-klassikoita. Tämä kirja on aikuiselle Tatuista ja Patuista luultavasti antoisin, kun voi ihastella kuinka kaikki on juuri oikean näköistä. Tällä kirjalla olisi kätevää esitellä suomalaisuuden syvintä olemusta ulkomaalaisillekin.

Moderni klassikko!

Vuoden 2017 uusi painos

Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi kirjasta ilmestyi uusi päivitetty laitos keväällä 2017. Se on alkuperäiskappalettakin turboahdetumpi pikkuväen tietopaketti, jossa historialliset faktat kohtaavat hillittömän kohelluksen hersyvän hauskasti.

Jokaisen aukeaman yksityiskohtia on täydennetty, tietoja on päivitetty ja sisältöjä on sopivasti muutettu kymmenen vuoden takaisesta. Kaikki on viimeisteltyä ja harkittua.

Aino Havukainen ja Sami Toivonen ovat luoneet aikaa kestävän parivaljakon, jonka kanssa yhä uusien lapsien on hyvä kasvaa.

– Hannu

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...