Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun ihmeellinen joulu

Tatun ja Patun ihmeellinen joulu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uusi vuosi, uusi Tatu ja Patu -kirja. Tatun ja Patun ihmeellinen joulu on taas iso kuvakirja ja vaihteeksi taas tarinavetoisempaa tavaraa. Veera on kutsunut Tatun ja Patun kotiinsa viettämään joulua yhdessä, mutta joulunvietto lähtee lapasesta välittömästi, kun Tatu ja Patu päätyvät Veeran kodin sijasta tämän naapuriin.

Talo on ankea ja vailla joulukoristeita, joten Tatu ja Patu saavat idean: he päät­tävät hankkia mitä upeimmat joulukoristeet.

“Me siis tietenkin hankimme Vee­ran perheelle tuoreimman, tuoksuvimman ja tiheäpartaisimman joulu­pukin, mikä kaupungista löytyy. Sitten pystytämme sen olohuoneen nurkkaan ja koristelemme kauniisti!”

Niinpä niin. Outolan poikien käsitys joulunvietosta on vähintäänkin ihmeelli­nen, joten lopputulos on hivenen kaoottinen. Vaan mikäs sen hauskempaa. Lapsia ihmetytti hieman joulukirjan ilmaantuminen keskelle syyskuuta, mutta alkuihmetyksen jälkeen uusi Tatu ja Patu maistui entiseen tapaan. Huumori puree eskari- ja alakouluikäisiin ja kuvat ovat totuttuun tapaan täynnä pieniä yksityiskohtia tutkittaviksi.

Tämä on taattua laatua, on mukava huomata, että Aino Havukaisella ja Sami Toivosella pysyy taso korkealla ja kirjojen laatu hyvänä vuodesta toiseen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...