Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun ällistyttävä satukirja

Tatun ja Patun ällistyttävä satukirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen maanmainiot outolalaisveljekset Tatu ja Patu ovat täällä jälleen, nyt laittamassa satuhetket uuteen uskoon! Annetaan­pa poikien itsensä markkinoida agendaansa.

Tuntuuko joskus siltä, että satuhetket ova vähän tylsiä? Tuntuuko siltä, että sadut luetaan aina samanlaisella tasaisella mutinalla? Puuttuuko lukuhetkestä tunteen palo?

Kuuteen kokonaan uuteen satuun on kaikkiin lisätty yksilöidyt käyttöohjeet, jotka tekevät tarinatuokioista tosiaankin erilaisia. Mikä parasta: ohjeet antavat ideoita ja variointimahdollisuuksia, joiden kaikkien tarkoitus on tehdä satuhet­kistä entistä kiehtovampia, hauskempia ja vuorovaikutteisempia.

Tatun ja Patun ällistyttävä satukirja antaa ohjeet muiden muassa laajaan tun­neilmaisuun niin kasvonilmein kuin puhesävyinkin. Lisäksi hupia haetaan en­naltasovituista toistoista ja höpsöistä ääniefekteistä. Lisäksi liian romanttinen satu voidaan satuhetken osallistujien niin toivoessa muuttaa parempaa kak­kahuumoria sisältäväksi kohellukseksi ja niin edelleen. Kirjan sivut ovat tut­tuun tyyliin täynnä toimintaa ja yksityiskohtia, joita riittää etsittäväksi usean lukukerran ajalle.

Tämä satukirja tuntuu soveltuvan hyvin kaikille Tatun ja Patun ystäville. Mei­dän viisivuotiaamme lienee ehkä junioriosastoa kohderyhmässä, mutta hyvin tuntuu kelpaavan monena päivänä peräkkäin. Olenpa myös kuullut, että vielä 15-vuotiaskin on kömpinyt äidin viereen nautiskelemaan uudesta sadusta. Siitähän tässä lopulta onkin kyse: yhdessäolosta, toisen kohtaamisesta, haus­kasta jaetusta hetkestä. Kyllä vain, myös Kirjavinkit suosittelevat Tatun ja Patun ällistyttävää satukirjaa.

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...