Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun outo unikirja

Tatun ja Patun outo unikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tatu ja Patu seikkailevat tällä kertaa unien maailmassa. Kylässä on kummityttö Satu, joka pitäisi saada siivosti unten maille. Tatu ja Patu ovatkin valmistautuneet huolella, muun muassa kirjoittamalla järkälemäisen O.U.T.O.-kirjan eli Ohuehkon Unijuttujen Tieteellisen Oppaan.

Tatun ja Patun outo unikirja on totuttuun tapaan täynnä herkullisia pikku yksityiskohtia, joista riittää iloa isommille ja pienemmillekin lukijoille pitkäksi aikaa. Meidän vähän yli kaksivuotiaalle koehenkilöllemme kirja oli turhan vaativa, mutta hieman varttuneemmat lukijat löytävät oudosta unikirjasta paljon kiinnostavaa luettavaa, etenkin jos unet ja nukkuminen aiheena kiinnostavat.

Bonuksena mukana on maailman tylsin iltasatu.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...