Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun outo unikirja

Tatun ja Patun outo unikirja

Osta kirja itsellesi

Tatu ja Patu seikkailevat tällä kertaa unien maailmassa. Kylässä on kummityttö Satu, joka pitäisi saada siivosti unten maille. Tatu ja Patu ovatkin valmistautuneet huolella, muun muassa kirjoittamalla järkälemäisen O.U.T.O.-kirjan eli Ohuehkon Unijuttujen Tieteellisen Oppaan.

Tatun ja Patun outo unikirja on totuttuun tapaan täynnä herkullisia pikku yksityiskohtia, joista riittää iloa isommille ja pienemmillekin lukijoille pitkäksi aikaa. Meidän vähän yli kaksivuotiaalle koehenkilöllemme kirja oli turhan vaativa, mutta hieman varttuneemmat lukijat löytävät oudosta unikirjasta paljon kiinnostavaa luettavaa, etenkin jos unet ja nukkuminen aiheena kiinnostavat.

Bonuksena mukana on maailman tylsin iltasatu.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...