Katriina Kauppila ja Mauri Kunnas: Tassulan lasten lääkärikirja

Tassulan lasten lääkärikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomalaisen lastenkirjallisuuden ykkösnimiin kuuluvan Mauri Kunnaksen tuotanto on aina odotettua. Tassulan lasten lääkärikirja on Katriina Kauppilan koostama kuvakirja Mauri Kunnaksen kuvituksesta.

Tassulan lasten lääkärikirja esittelee paljon lapsia, joilla kaikilla on jotain vaivaa. Näitä vaivoja ratkotaankin sitten kirjan tekstiosioissa. Varsinaisesti kuvien välissä ei ole lainkaan jatkuvaa tarinaa, vaan jokainen yksityiskohta on oma itsenäinen huomionsa.

Kirja sisältää myös listan yleisimmistä sairauksista oireineen ja ohjeita terveyden kohentamiseen. Mauri Kunnaksen hahmot ovat eläväisiä, toisistaan hyvin erottuvia ja aina hyvin vetovoimaisia.

Kirjan tekstejä varten on haastateltu oikeita lastenlääkäreitä, joten kirjan sisältö on sekä asiantuntevaa että ajankohtaista. Lääkärissä käynti on monelle lapselle hyvin jännittävä kokemus. Käyntiä jännittäville lapsille kirjan luenta saattaa rauhoittaa pelkoja.

Tassulan lasten lääkärikirjan lisäksi on olemassa myös samanaiheinen tehtäväkirja, joka viihdyttää lasta hyvin esimerkiksi kipeänä.

Tassulan lasten lääkärikirja on kiva kuvakirja. Se sopii parhaiten niille lapsille, joita lääkärissä käynti pelottaa tai joita lääkäreiden työ kiinnostaa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...