Eläinretkellä

Eläinretkellä

Osta kirja itsellesi

Mihin maisemaan sopisivat värikkäät kalat, merihevoset ja meduusat? Missä tallustelevat pingviinit ja jääkarhut? Mihin kuuluvat lepakot, mihin lehmät ja lampaat, mihin erilaiset ötökät? Taas riittää pienillä tarrataiteilijoilla liimailtavaa.

Hieman tavallista puuhakirjaa suurikokoisempi Eläinretkellä esittelee liki parikymmentä erilaista maisemaa, johon sommitella sopivat eläimet ja muutamat muut elementit. On muiden muassa metsä, savanni, jäätikkö ja lampi, vedenalainen maailma, kesäinen keto ja öinen kylänraitti. Tarroja, joista valita on 250, jonka lisäksi jokaiselta aukeamalta löytyy muutama väritettävä eläinhahmo.

Oma kaksivuotias eläinfanimme innostuisi tästä takuulla jo nyt, mutta ajattelin kuitenkin odottaa, että ymmärrys eläinten elinympäristöistä hieman selkiytyy ja tarrat päätyvät enemmän ”oikeille” paikoille. Toisaalta voi hyvin olla, että tiukan paikan tullen annan tämän hänelle jo hyvinkin pian. Viihdyttävyystakuu on nimittäin melko lailla varma.

Siis suosittelen. Jos eläimistä ja/tai tarroista innostuu, tykästyy aika lailla varmasti myös tähän.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...