Eläinretkellä

Eläinretkellä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mihin maisemaan sopisivat värikkäät kalat, merihevoset ja meduusat? Missä tallustelevat pingviinit ja jääkarhut? Mihin kuuluvat lepakot, mihin lehmät ja lampaat, mihin erilaiset ötökät? Taas riittää pienillä tarrataiteilijoilla liimailtavaa.

Hieman tavallista puuhakirjaa suurikokoisempi Eläinretkellä esittelee liki parikymmentä erilaista maisemaa, johon sommitella sopivat eläimet ja muutamat muut elementit. On muiden muassa metsä, savanni, jäätikkö ja lampi, vedenalainen maailma, kesäinen keto ja öinen kylänraitti. Tarroja, joista valita on 250, jonka lisäksi jokaiselta aukeamalta löytyy muutama väritettävä eläinhahmo.

Oma kaksivuotias eläinfanimme innostuisi tästä takuulla jo nyt, mutta ajattelin kuitenkin odottaa, että ymmärrys eläinten elinympäristöistä hieman selkiytyy ja tarrat päätyvät enemmän ”oikeille” paikoille. Toisaalta voi hyvin olla, että tiukan paikan tullen annan tämän hänelle jo hyvinkin pian. Viihdyttävyystakuu on nimittäin melko lailla varma.

Siis suosittelen. Jos eläimistä ja/tai tarroista innostuu, tykästyy aika lailla varmasti myös tähän.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...