Puuhapakki : värityskirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

No nyt on miehinen värityskirja! Liki sata sivua väriteltävää erilaisten työmiesten parissa aina palomiehistä maanviljelijöihin ja automekaanikoista putki- sekä remonttimiehiin. Ja mahtuu mukaan muutama surffarikin sekä laskuvarjohyppäjä, eli vapaa-aika on edustettuna niin ikään.

Oma kolmevuotias remonttimiehen alkumme oli tästä värityskirjasta haltioissaan. Kyllä voi sanoa, että on tapahtunut onnistuminen, kun näinä yltäkylläisyyksien päivinä lapsi innostuu näin paljon ihan tavallisesta värityskirjasta ilman sen kummempia kommervenkkeja. Tai no, sisältyyhän tähänkin sentään iso arkillinen tarroja, sellaisia työkaluaiheisia, joten siitä vielä erityistä lisäplussaa.

Kolmevuotiaalta suuri suositus. Kaikille, joita ihan oikeat “miesten” työt kiinnostavat.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...