Hurjat dinosaurukset : värityskirja

Osta kirja itsellesi

Hurjat dinosaurukset on perinteinen värityskirja ilman sen kummempia kommervenkkejä siis vallan mukavaa vaihtelua. Sen kuvat ovat suurilinjaisia ja selkeitä, sellaisia pienemmälle värittäjälle hyvin sopivia. Myös kirjan teema, dinosaurukset, istuu hyvin ainakin minun tuntemieni pikkuihmisten – ehkäpä erityisesti poikien – kiinnostuksen kohteisiin.

Vaikka kirjasta puuttuvatkin nykypäivän tehtävä- ja puuhakirjoille ominaiset lisäosat, kuten tarrat, se tarjoilee omanlaisuuttaan olemalla tarinan sisältämä värityskirja. Se kertoo pienestä Trippu nimisestä dinosauruksesta, joka ystävineen sattuman kautta tulee pelastaneeksi koko lauman tulivuoren purkautuessa ja rikkoessa heidän luolansa.

Vaikka tarina tietenkin jää kirjassa värittelyn varjoon, on se mielestäni hauska lisä ja kirja muutenkin suositeltava tapaus. Oma alta kaksivuotiaamme sai tästä oivan ensivärityskirjan.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.