Hurjat dinosaurukset : värityskirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hurjat dinosaurukset on perinteinen värityskirja ilman sen kummempia kommervenkkejä siis vallan mukavaa vaihtelua. Sen kuvat ovat suurilinjaisia ja selkeitä, sellaisia pienemmälle värittäjälle hyvin sopivia. Myös kirjan teema, dinosaurukset, istuu hyvin ainakin minun tuntemieni pikkuihmisten – ehkäpä erityisesti poikien – kiinnostuksen kohteisiin.

Vaikka kirjasta puuttuvatkin nykypäivän tehtävä- ja puuhakirjoille ominaiset lisäosat, kuten tarrat, se tarjoilee omanlaisuuttaan olemalla tarinan sisältämä värityskirja. Se kertoo pienestä Trippu nimisestä dinosauruksesta, joka ystävineen sattuman kautta tulee pelastaneeksi koko lauman tulivuoren purkautuessa ja rikkoessa heidän luolansa.

Vaikka tarina tietenkin jää kirjassa värittelyn varjoon, on se mielestäni hauska lisä ja kirja muutenkin suositeltava tapaus. Oma alta kaksivuotiaamme sai tästä oivan ensivärityskirjan.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...