Megapuuhaa : Dinosaurukset

Megapuuhaa : Dinosaurukset

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Megapuuhaa : Dinosaurukset on puuhakirjaksi erittäin informatiivinen paketti. Liki jokainen aukeama sisältää tietoiskun, valtaosa tehtävistä pohjautuu näiden tietojen ymmärtämiseen ja soveltamiseen. Väittäisinkin, että kirjan läpikäytyään on tutustunut ainakin suurimpaan osaan hyvin tunnetuista hirmuliskolajeista ja osaa kertoa jo varsin hyvin niiden peruselintavoista, kuten ruokavaliosta, elinympäristöstä ja lahkoista. Jälleen kerran opin itsekin varsin paljon uutta läpikäydessämme kirjaa pienen dinosaurusfanimme kanssa.

Mitä kirjan tehtäviin tulee ovat ne tällä kertaa enemmänkin sivuosassa, vaikka puuhakirjasta puhutaankin. Jokaisella aukeamalla puuhataan silti jotain: väritetään, etsitään reittiä tai eroja, lasketaan, visaillaan tai piirretään. Etsitään vastauksia lukuisiin dinosaurusfaktoihin.

Tätä pakettia on helppo suositella kaikille dinosauruksista kiinnostuneille. Myös niille, joille kynätehtävät eivät ole sitä suurinta herkkua, sillä kuten sanottu tätä kirjaa voi surutta läpikäydä ihan vain tietoa imeäkseen. Parhaimmillaan kirja tietysti on jo lukutaitoisten käsittelyssä, mutta on siitä meillä riittänyt iloa myös kuvien katselun ja yhteisen tutkimisen kautta. Tehtävät sen sijaan ovat alle viisivuotiaalle melko pitkälti vielä haasteellisia.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...