Lily Murray ja Chris Wormell: Dinosaurukset : tehtäväkirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Viime vuonna tutustuin Lily Murrayn kirjoittamaan ja Chris Wormellin kuvittamaan kaikin puolin laadukkaaseen Dinosaurukset-teokseen. Nyt teos saa jatkoa tehtäväkirjan muodossa. Eikä ihan minkä tahansa puuhastelukirjasen, sillä alkuperäisen teoksen tapaan myös tehtäväkirjaa voi pitää laatukirjana.

Kuten valtaosa tämän hetken puuhakirjoista, Dinosaurukset ei sisällä tarroja tai muutakaan ylimääräistä sälää. Se perustuu rehelliseen kynillä tapahtuvaan taiteiluun sekä perinteisiin tehtäviin: piirtämiseen, värittämiseen, erojen etsimiseen. Mitään kovinkaan helppoja nämä tehtävät eivät ole, joten aivan ensimmäiseksi tehtäväkirjaksi tätä ei kannata hankkia. Osassa tehtävistä kysytään myös dinosaurustietoa eli siinäkään mielessä tämä ei ole se kaikista pienimpien dinofanien kirja.

Oikein hieno tapaus, jota suositan mielelläni. Varmasti eniten tästä saa irti yhdessä Dinosaurukset-tietokirjan kanssa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...