Martha Wells: Keinotekoinen olotila : Murhabotin päiväkirjat 2

Keinotekoinen olotila

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Keinotekoinen olotila jatkaa Martha Wellsin Murhabotin päiväkirjat -sarjaa

Kauhea Murhabotti, joka sarjan ensimmäisen osan lopussa harppasi kohti vapautta ja ihmisystäviä, on karannut ja päättänyt selvittää verisen historiansa salat. Matkalla Murhabotti lyöttäytyy yhteen uteliaan bottikuljetusaluksen kanssa, ja kaksikko suuntaa yhdessä kohti Murhabotin menneisyyttä. Samalla Murhabottiin tarttuu karvoitusta ja lisää epämiellyttävää inhimillisyyttä, sillä se ajautuu jälleen pelastamaan ihmisiä. 

Murhabotti ei nimestään huolimatta ole mikään T-1000, vaan varsin tunteikas olento. Keinotekoinen olotila on helposti luettavaa, kevyttä scifiä, jota introvertti Murhabotti sävyttää kommenteillaan. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...