Nora Roberts: Keräilijä

Osta kirja itsellesi

Nora Robertsin uusin suomennettu teos Keräilijä edustaa kirjailijan jännitystuotantoa romanttisemman siiven sijaan. Tarinan päähenkilö Lila on kirjailija, joka toimii sivutoimisesti myös asuntovahtina. Vaihtelevasta työstään nauttiva Lila kokee kuitenkin elämänsä järkytyksen uusimmassa työkohteessaan, kun hän joutuu ikkunastaan todistamaan erään naisen raakaa murhaa. Poliisille ilmoitettuaan Lila joutuu mukaan sotkuun, sillä murhaaja ei tiedä kykeneekö Lila tunnistamaan murhaajan ja yrittää varmuuden vuoksi hankkiutua eroon myös Lilasta. Lisäksi Lilan sitoo mukaan seikkailuun myös poliisin epäilemän murhaajan veli, joka ei usko veljensä syyllisyyteen ja pyrkii saamaan Lilalta todisteita tämän viattomuudesta. Vähitellen Lila saa huomata olevansa sekaantunut intohimoisten antiikinkeräilijöiden maailmaan, jossa ihmishengellä ei nähdä juurikaan arvoa korvaamattomien aarteiden vaihtokauppana.

Keräilijä on kokonaisuudessaan varsin viihdyttävä lukupaketti, sillä Nora Roberts hallitsee sujuvasti jännityksen nostattamisen ja karmaisevat sivuhenkilöt toki romantiikkaakaan unohtamatta. Vaikkei kirja ehkä kirjailijan parhaimmistoon lukeudukaan, on se hänen faneilleen varmasti tutustumisen arvoinen.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...