Nora Roberts: Keräilijä

Keräilijä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nora Robertsin uusin suomennettu teos Keräilijä edustaa kirjailijan jännitystuotantoa romanttisemman siiven sijaan. Tarinan päähenkilö Lila on kirjailija, joka toimii sivutoimisesti myös asuntovahtina. Vaihtelevasta työstään nauttiva Lila kokee kuitenkin elämänsä järkytyksen uusimmassa työkohteessaan, kun hän joutuu ikkunastaan todistamaan erään naisen raakaa murhaa.

Poliisille ilmoitettuaan Lila joutuu mukaan sotkuun, sillä murhaaja ei tiedä kykeneekö Lila tunnistamaan murhaajan ja yrittää varmuuden vuoksi hankkiutua eroon myös Lilasta. Lisäksi Lilan sitoo mukaan seikkailuun myös poliisin epäilemän murhaajan veli, joka ei usko veljensä syyllisyyteen ja pyrkii saamaan Lilalta todisteita tämän viattomuudesta. Vähitellen Lila saa huomata olevansa sekaantunut intohimoisten antiikinkeräilijöiden maailmaan, jossa ihmishengellä ei nähdä juurikaan arvoa korvaamattomien aarteiden vaihtokauppana.

Keräilijä on kokonaisuudessaan varsin viihdyttävä lukupaketti, sillä Nora Roberts hallitsee sujuvasti jännityksen nostattamisen ja karmaisevat sivuhenkilöt – toki romantiikkaakaan unohtamatta. Vaikkei kirja ehkä kirjailijan parhaimmistoon lukeudukaan, on se hänen faneilleen varmasti tutustumisen arvoinen.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...