J.R Ward: Pimeyden rakastaja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pimeyden rakastaja aloittaa Mustan Tikarin veljeskunnasta kertovan vampyyrisaagan. Ensimmäisen osan päähenkilönä on veljeskunnan johtaja Wrath, joka hautoo kostoa vanhempiensa murhaajille. Wrath joutuu kuitenkin unohtamaan kostonsa hetkeksi  ja huolehtimaan kuolleen ystävänsä puoliverisestä tyttärestä, jolla ei ole aavistustakaan vampyyriperimästään.

Johdatellessaan Bethiä vampyyrimaailman ihmeisiin ja vaaroihin, Wrath saa huomata kiintyvänsä Bethiin enemmän kuin olisi halunnutkaan. Samalla Wrathin veljeskuntineen tulisi suojella Bethiä ja muita vampyyreja heitä saalistavilta lessereiltä, joiden elämäntehtävänä on tappaa vampyyreja.

J. R. Ward on luonut teoksiinsa kokonaisen vampyyrimaailman erilaisine hahmoineen ja tapoineen, joten Mustan Tikarin veljeskunta -sarja vie lukijansa kokonaan toisenlaiseen maailmaan. Tästä on osoituksena kirjojen yhteydessä oleva laaja sanasto, jonka avulla lukija voi tarkistaa mistä erikoisissa sanoissa ja ilmaisuissa olikaan kyse.

Kirjat ovat sekoitus jännitystä ja romantiikkaa, tosin  fantasian tarjoamia ulottuvuuksia ja väkivaltaa unohtamatta. Kovin nuorille tai herkkätunteisille vampyyrifaneille en näitä suosittelisi, mutta aikuisemmille lukijoille kyllä. Viihdyttävää lukemista niille, jotka haluavat nauttia romantiikka-annoksensa yliluonnollisessa ympäristössä seikkailujen sävyttämänä.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 237 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...