Melissa Hill: Kirjeitä San Franciscosta

Osta kirja itsellesi

Leonie karkaa ihmissuhdeongelmiaan Dublinista San Franciscoon. Hän hankkii pikaisesti itselleen työn, jottei tarvitse ajatella paluuta eikä menneisyyttä. Leonie löytää uudesta asunnostaan mystisiä kirjeitä joiden salaisuutta hän rupeaa selvittelemään uuden naapurinsa Alexin kanssa. Myös Alexilla on omat ihmissuhdesotkunsa ja kaiken tämän keskellä Leonie muistelee pala palalta menneisyyttään.

Kirjeitä San Franciscosta oli erityisen vaikea tarttua eikä kirja olekaan aivan tyyliäni. Nautin juonen monimuotoisuudesta, vaikka kaikki pyörikin miesongelmien ympärillä ja jostain syystä irlantilaisissa viihdekirjoissa on tyypillisen ilkeitä ihmisiä. Kirjeitä San Franciscosta on kirjoitettu kuitenkin erittäin koukuttavasti ja jokaisen luvun jälkeen oli pakko vain jatkaa lukemista. Jos yhtään on utelias tai tykkää mysteereistä ilman murhia, tätä on todellakin mahdotonta laskea käsistään, kuten kannessa luvataan. Voin suositella kirjaa kaikille parantumattomille romantikoille.

San Francisco sykkii myös ihanasti kirjan sivuilla enkä yhtään ihmettele kuinka sinne on sydämiä jäänyt.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...