Karen Cleveland: Koko totuus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eräänä päivänä CIA:n analyytikko Vivian Miller saa selville, että hänen aviomiehensä ja heidän neljän lapsensa isä Matt on venäläinen vakooja, joka on solutettu tarkoituksella Vivianin elämään. Vivian ei ilmianna miestään, vaan päättää suojella tätä. Päätöksensä seurauksena Vivian ajautuu alati paheneviin ongelmiin sekä venäläisten vakoojien että oman etiikkansa kanssa.

Karen Clevelandin Koko totuus on hyvistä aineksista rakennettu jännäri, jonka tempo on parhaimmillaan kirjan alussa. Loppua kohden jännite valitettavasti katoaa, ja kirjan loppu on suorastaan ärsyttävä. Koko totuuden juoni keskittyy enemmän perhe-elämään kuin kansainväliseen tiedusteluun, ja henkilöhahmot ‒ varsinkin venäläiset roistot ‒ jäävät pinnallisiksi. CIA:n ja FBI:n agentitkin ovat oikeita toheloita.

Esikoisteokseksi Koko totuus on pikkunäppärä kokonaisuus. Jos John le Carré olisi ollut kotiäiti, hän olisi voinut kirjoittaa tällaisia kirjoja.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...