Joli Ballew: Kompuutteri kuriin! : Ratkaisut ja vinkit arjen tietokoneongelmiin

Osta kirja itsellesi

Kompuutteri kuriin! on opaskirja tietokoneen käyttäjälle, erityisesti Windows 7 -käyttöjärjestelmää käyttäville koneille. Tarjolla on ratkaisuja monenlaisiin ongelmiin: miten suojaat koneen viruksilta, miten vapautat kovalevytilaa, miten käynnistysongelmat ratkotaan, miten verkko-ongelmat korjataan, miten tietoturvavaroitukset ratkaistaan ja niin edelleen.

Ratkaisuvat ovat lyhyitä parin sivun ohjeistuksia selkeiden kuvien kera. Niiden avulla tietokoneen ongelmia on helppoa lähteä ratkomaan, vaikka tietokoneen käyttö tuntuisi muuten vaikealta.

Kirja on alunperin suunnattu yli viisikymppisille tietokoneenkäyttäjille, mutta suomalainen julkaisija ei ole halunnut ikäkysymyksiä korostaa. Hyvä niin, sillä alkuperäinen kohderyhmä näkyy vain joinain viittauksina lapsiin ja lapsenlapsiin ja kehotuksena kysyä neuvoa nuorisolta. Kirja sopii hyvin kaikille, jotka käyttävät Windows 7:lla varustettua tietokonetta ja ovat vähän hukassa tietokoneen kanssa. Tämän kirjan neuvoilla selviää tavallisimmista tietokoneongelmista.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.