Joli Ballew: Kompuutteri kuriin! : Ratkaisut ja vinkit arjen tietokoneongelmiin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kompuutteri kuriin! on opaskirja tietokoneen käyttäjälle, erityisesti Windows 7 -käyttöjärjestelmää käyttäville koneille. Tarjolla on ratkaisuja monenlaisiin ongelmiin: miten suojaat koneen viruksilta, miten vapautat kovalevytilaa, miten käynnistysongelmat ratkotaan, miten verkko-ongelmat korjataan, miten tietoturvavaroitukset ratkaistaan ja niin edelleen.

Ratkaisuvat ovat lyhyitä parin sivun ohjeistuksia selkeiden kuvien kera. Niiden avulla tietokoneen ongelmia on helppoa lähteä ratkomaan, vaikka tietokoneen käyttö tuntuisi muuten vaikealta.

Kirja on alunperin suunnattu yli viisikymppisille tietokoneenkäyttäjille, mutta suomalainen julkaisija ei ole halunnut ikäkysymyksiä korostaa. Hyvä niin, sillä alkuperäinen kohderyhmä näkyy vain joinain viittauksina lapsiin ja lapsenlapsiin ja kehotuksena kysyä neuvoa nuorisolta. Kirja sopii hyvin kaikille, jotka käyttävät Windows 7:lla varustettua tietokonetta ja ovat vähän hukassa tietokoneen kanssa. Tämän kirjan neuvoilla selviää tavallisimmista tietokoneongelmista.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...