Hanna van der Steen: Kullanhohtoisia unelmia

Osta kirja itsellesi

Kullanhohtoisia unelmia on satukirja, jossa on kahdeksan satua. Satujen aihepiirit pyörivät omituisessa perhe-elämässä: mielikuvitus on valloillaan, kun Hanna van der Steen kertoo erilaisista perheistä, joissa kaikissa tapahtuu jotain omalla tavallaan erikoista.

Sadut ovatkin vaivihkaa opettavaisia, ne käsittelevät vakavia asioita kiertoteitse, osoittelematta. Lasten oikeus on olla lapsia ja aikuisten pitää hoitaa omat draamansa niin, ettei lasten tarvitse niihin sekaantua.

Kirja on kuvitettu valokuvilla nukeista, jotka esittävät satujen henkilöitä. Nuket ovat Aimokoulun 7–10-vuotiaiden kuvataidekoululaisten työtä. Värikäs ja hauska kuvitus tukee hyvin satuja.

Kirjan tekijänpalkkiot menevät Pelastakaa lapset ry:n hyväksi, joten sikälikin tätä satukirjaa on mukava suositella.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...