Hanna van der Steen: Kullanhohtoisia unelmia

Kullanhohtoisia unelmia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kullanhohtoisia unelmia on satukirja, jossa on kahdeksan satua. Satujen aihepiirit pyörivät omituisessa perhe-elämässä: mielikuvitus on valloillaan, kun Hanna van der Steen kertoo erilaisista perheistä, joissa kaikissa tapahtuu jotain omalla tavallaan erikoista.

Sadut ovatkin vaivihkaa opettavaisia, ne käsittelevät vakavia asioita kiertoteitse, osoittelematta. Lasten oikeus on olla lapsia ja aikuisten pitää hoitaa omat draamansa niin, ettei lasten tarvitse niihin sekaantua.

Kirja on kuvitettu valokuvilla nukeista, jotka esittävät satujen henkilöitä. Nuket ovat Aimokoulun 7–10-vuotiaiden kuvataidekoululaisten työtä. Värikäs ja hauska kuvitus tukee hyvin satuja.

Kirjan tekijänpalkkiot menevät Pelastakaa lapset ry:n hyväksi, joten sikälikin tätä satukirjaa on mukava suositella.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...