Christine Thorel (toim.): Kummalinnun munia 1/2015

Osta kirja itsellesi

Tänä vuonna Kummalinnun munia -raapalepalvelua ei voi tilata sähköpostiinsa, kuten viime vuonna. Raapaleet ilmestyvät suoraan neljänä antologiana vuoden mittaan. Antologiat taas julkaistaan ainoastaan e-kirjoina. Yhdellä paketilla on hintaa kolmisen euroa, joten kovin kipeäksi itseään ei näistä raapaleista tarvitse maksaa. Pienelle kirjallisuudelle pieni hinta, hyvä niin.

Tässä paketissa on siis 26 raapaletta ja jälleen kerran laatu on keskimäärin korkealla. Väistämättä mukaan mahtuu jokunen juttu, joiden juju menee vähän ohi maalin, mutta vastapainoksi joukossa on monta, jotka jättävät jäljen ja mietityttävät hyvällä tavalla.

Pienimuotoisen ja oivaltavan kirjallisuuden ystäville Kummalinnun munia on helppo suositella. Näitä tarinoita on mukava lukea hotkimalla.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...