Christine Thorel (toim.): Kummalinnun munia 1/2015

Kummalinnun munia 1/2015

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tänä vuonna Kummalinnun munia -raapalepalvelua ei voi tilata sähköpostiinsa, kuten viime vuonna. Raapaleet ilmestyvät suoraan neljänä antologiana vuoden mittaan. Antologiat taas julkaistaan ainoastaan e-kirjoina. Yhdellä paketilla on hintaa kolmisen euroa, joten kovin kipeäksi itseään ei näistä raapaleista tarvitse maksaa. Pienelle kirjallisuudelle pieni hinta, hyvä niin.

Tässä paketissa on siis 26 raapaletta ja jälleen kerran laatu on keskimäärin korkealla. Väistämättä mukaan mahtuu jokunen juttu, joiden juju menee vähän ohi maalin, mutta vastapainoksi joukossa on monta, jotka jättävät jäljen ja mietityttävät hyvällä tavalla.

Pienimuotoisen ja oivaltavan kirjallisuuden ystäville Kummalinnun munia on helppo suositella. Näitä tarinoita on mukava lukea hotkimalla.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...